Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroczkaooo

Ile jecie w ciąży????????? i czy macie zachcianki?

Polecane posty

Gość sroczkaooo

witam, Dziewczyny myslalam ze jak zajde w ciaze bede jakdla tak jak kobiety ktore ogladalam w filach a ja jem tak jak jadlam. moje przykladowe menu: śniadanie- owsianka ( goracy kubek) obiad- Gołąbek deser;skusiłam sie na loda ;P na kolacje planuje zjesc 2 kanapki i jabłko Wystarczy tyle w ciazy??

Gość Lena204
pewnie ze wystarczy nie ma sensu zmuszać sie do jedzenia kiedy nie jesteś głodna musisz tylko zwracać uwage na to co jesz a nie na ilość:) a filmy kłamią

Gość lina.pl
matko, ja normalnie jem wiecej. przy takim menu chodzilabym glodna non stop. w ciazy w 20 tyg. jem tyle co zwykle,ale potem apetyt rosnie, bo dzidzia rosnie najitensywniej

23tc - śniadanie- zapiekanki z miodem + herbata lunch - płatki kukurydziane z ciepłym mlekiem obiad- pomidorówka z warzywami (1 talerz) podwieczorek- 3 kromki chleba taczanego w jajku z żółtym serem kolacja- sałatka ze świeżych warzyw ( pomidorek, ogórek, cebula, kukurydza, szczypior) przekąska przed snem - znowu miska płatków z ciepłym mlekiem :) i to taka norma u mnie ;P Obecnie waże 57kg, przed ciążą 48kg + bardzo szybka przemiana materii.

U mnie było tak: Najpierw do ok.4 m-ca nie miałam w ogóle apetytu, ale byłam głodna, co było straszne. Byłam głodna jednocześnie na nic nie mając ochoty. Do tego średnio 2 razy dziennie wymioty. Od 4 do 6 m-ca było w miarę normalnie; przestałam zwracać, potrafiłam sprecyzować na co mam ochotę, ale nie miałam jakichś specjalnych zachcianek. Od 6 do 9 m-ca masakra. Jestem niska, więc czułam się jakbym już nie miała miejsca na żołądek. Dziecko zabrało przestrzeń normalnie przynależną flakom. W większości jadłam sałatki owocowe, bo miałam wrażenie, że mogę tego zjeść więcej i nadal mogłam wstać z kanapy. Urodził się mała 2790kg i 48 cm, ale i tak byłam pod wrażeniem, że się we mnie mieściła :D

Gość onategeg
o dziewczyny to jecie dosyc malo w ciazy widze ze nie wcinacie duzo;D

Gość wcinaczek11
ja jadlam ok 3000 kcal dziennie

Gość sopliczka
to jest zbyt malo jak na ciaze, ja jadlam o wiele wiecej