Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekolog porady

witam chętnie pomogę sprawach kobiecych

Polecane posty

Gość ginekolog porady

witam chętnie pomogę sprawach kobiecych

Gość Ogłoszenie
Jak dbać o higienę w przypadku kobiet bardzo otyłych. Kiedy dostęp powietrza jest zatkany przez wały tłuszczu na udach?

Gość kasztyk33
Czy jako ginekolok, możesz odpowiedzieć jaki wpływ na ciąże moze miec zespół schoenleina-henocha?

Gość izka85
witam A ja mam pytanie ktore nikogo pewnie nie zdziwi, bo juz nie raz byly topiki zakladane. Kochalam sie z chlopakiem dzis jakos ok 1 w nocy tj 5 dc w sumie to juz mi sie konczyl okres on uzyl prezerwtywy i nie pekla a ja mam cykle raz 25 raz 26 raz 28 dni, czy jest szansa ze zaszlam, moj oststni cykl trwal 25 dni.

Gość izka85
ktos pomoze?

Jeśli ten cykl nie będzie wyjątkowo krótki to szans na ciążę praktycznie nie ma.

Gość izka85
ale wlasciwie to prezerwtywa nie pekla wiec moze nie powinnam sie straeowac, sama nie wiem.

Gość izka85
a co masz na mysli piszac" wyjątkowo krótki"

Krótszy niż masz zazwyczaj czyli krótszy niż 25 dni. Jeśli kochaliście się z prezerwatywą to dlaczego w ogóle się stresujesz? Jeśli 85 to rok Twojego urodzenia to naprawdę kobiecie w Twoim wieku już taki stres nie przystoi. 😴

Gość izka85
tak z prezerwatywa ale ja i tak sie stresuje, nawet jezeli bym teraz tez miala miec cykl 25 dni to plodne dni wypadaja chyba od 14 czyli za2 dni.

Przy cyklu 25-dniowym szczyt płodności (oczywiście tylko na podstawie wyliczeń, które jak wiadomo...) wypada Ci 11 dnia cyklu, więc jeśli dzisiaj masz 5 dzień cyklu to dopiero za 6 dni. Rzadko się zdarzają takie plemniki, które mogą przeżyć 5 dni, zwłaszcza po uprzedniej walce jaką byłoby sforsowanie prezerwatywy.

Gość lolita12
Witam Mam problem dosyć spory od 10 lat nie byłam u ginekologa nie mam pojęcia czy mogę zajść w ciąże czy nie.Generalnie nie stosuję tabletek antykopcepcyjnych.Boję się gdyż miałam kiedyś usuwaną martwą ciąże w szpitalu w pierwszym trymestrze lekarze na dodatek nie uśpili mnie ze względu na moją alergie na zasczyki rózne usypiające koszmar przezyłam i to mi się odbiło na psychice i zdrowiu.Dlatego nie za bardzo wybieram się do lekarza

Gość lolita12
Zastrzyki mające na celu uśpienie pacjenta podczas zabiegu.

Gość izka85
perwersja - obys miala racje

Gość izka85
czy ktos z was był w takiej sytuacji???