Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulcia123$$

urodzić to dziecko czy nie

Polecane posty

Gość Anulcia123$$

Witam prawie 2 miesiące temu zostałam zgwałcona i jestem w ciąży. Sama nie wiem czy mam urodzić to dziecko czy nie. "O gwałcie wiedział tylko mój chłopak on chce żebym urodziła i pomoiże mi je wychować dodam że mam 18 lat. co mam robić

Gość kasztyk33
nie urodziłabym dziecka gwałciciela. Przypominałoby ci o nim na kazdym kroku.

dlaczego nie poszaś po tym zdarzeniu do lekarza? on wypisałby Ci tabletke 72 po aby zapobiec ciąży

Gość nn7687676
a co ci dzicko zawinilo zeby je zabijac? jak masz takiego fajnego faceta, to urodz. ptem mozesz oddac do adopcji. ale nie zabijaj

Gość Anulcia123$$
on chce je ze mną wychować i chce je uznać za swoje

Gość nn7687676
w to akurat nie wierze.

pytanie czy dasz rade najpierw pare miesięcy nosic pod sercem dziecko zboczonego zwyrodnialca a potem całe życie patrzeć na nie i przypominac sobie, ze nie jest owocem miłości tylko gwałtu którego dopuścił sie na tobie jakis psychol? ja bym nie dała rady.

Gość kasztyk33
za swoje ? facet chyba nie wie o czym mówi. Gwałciciel zrobił krzywde jego dziewczynie a on jeszcze chce wychowywać jego potomstwo? Nie warto, jesteś jeszcze młoda pozatym nie wiadomo czy twojego chłopaka w końcu by to nie przerosło.

Gość Anulcia123$$
a co będzie jeśli się okaże że w przyszłości nie będę mogła mieć dzieci

Gość acvds
Urodź to dzieciątko a potem wspólnie zdecydujecie czy chcecie je wychować. Jeśli nie - po prostu oddasz je do adopcji. Jest wiele małżeństw, które nie mogą mieć dzieci i czekają na takiego maluszka.

Gość patrtyyyy
to zależy od ciebie może takie dziecko da tobie i twojemu chłopakowi szczęscie

Gość mała mi000
Chyba podobał ci się ten "gwałt"... Wiedział tylko chłopak? Rodzice, rodzeństwo, znajomi nic nie zauważyli?! Samej jest ciężko poradzić sobie z tak traumatycznym przeżyciem. Gdybyś wzięła tabletkę "po" nie doszłoby do zapłodnienia, a ty tym samym nie miałabyś teraz dylematu. Gratuluję chłopaka, który zamiast zgłosić gwałt na policję i szukać zwyrodnialca, chce wychowywać jego dzieci. Średniowiecze