Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arwa

Jestem biseksualna ???

Polecane posty

Ty to masz łeb chłopie , pomysł idealny a nieobecni prawa głosu nie mają i już :-P

hahahaha Malakezjo ciekawe na kogo by tak wyperfumowany żonaty podziałał ;-)

No ja tam nie wiem ale branie by chłopina miał!!! A tak że zapytam bo ciekawy jestem. Małgoś z Anetką to już z tego opalania się już wróciły? Dlaczego pytam? No troskę wielka o nich przejawiam. Obnażały się, opalały a nad taką wodą to chłodem potrafi ciągnąc, prawda? No właśnie!!! I jak jakiego kataru dostały to? No zobacz sama facet tez się opalał, obnażał i co? No sama zobacz, no zobacz!!! Rany Boskie a jak i one jakiego przeziębienia dostały!!! Na leki trza zrzutkę i to szybko robić!!! http://youtu.be/BjrRNjVww9Y

Malakezjo fuuuuuuuuj , mam nadzieję , że nic takiego im się nie przytrafi bleee :-0 Dziewczyny jak widać forum tylko w dni robocze nawiedzają :-)

Mistrz drugiego planu hahahaha :-) Chyba miał bliskie spotkanie z podłożem :-)

No dobrze. Kończę i zmykam. Jak dlaczego? Na imprezę dzisiaj szoruję i jak Bozia da to tak wrócę http://youtu.be/t-0plyRiIF8. Pozdrawiam cieplutko miłego weekendu życzę a i? .... A pytałaś może Natkę o koło do rowera? No przednie koło, zapomniałaś!!!

hahahaha Malakezjo no ja zapomniałam ? ja ? 😤 , jasne , że pytałam ale ona też tylko tylne posiada ;-) Przyjemności na baletach 😘do spisania :-)

Małgoś , Anetka w poniedziałek się gęsto z nieobecności tłumaczyć będziecie :-) No może Małgoś troszku mniej bo chora ;-)

...no witam, witam ...ładnie tak od rana, nie dość że pogoda paskudna to jeszcze się dowiaduję że mi jakiegoś dzieciaka na stare lata chcą podrzucić, a to miłe towarzystwo, łaaaaadnie oj dam ja Ci Arwa nieobecni głosu nie mają, oj dam ja ci ja ! Kurde chwile się człowiek robotą nie w robocie zajmie i już mu knują za plecyma :( ...no nic to za bardzo Was lobię coby urazę chować więc miłego dzionka życzę mimo pogody ... Natka a co ty tak tylko Arwę na te bąbelki zapraszasz ,,,

Witam wszystkich słonecznie i uśmiechniętego dzionka życzę :-D

Żonaty bo bąbelki z damskiego pępka najlepiej smakują 😘

haahahah ja nie mam nic przeciwko , ale jeszcze Natusi spytać by trzeba było ;-)

A witam wszystkich, witam!!!Natka na bąbelki zaprasza Bo niewątpliwie papiery na bąbelki eksternistycznie zaliczyła to i uprawnienia unijne na takowe bąbelki posiada!!! Wanienkę z dotacji zakupiła to i Arwę na takowe dokazywanie zaprasza. A my żonaty co? My możemy sobie syfona łyknąć i jak się postaramy to i bąbelki nosem puścić możemy. Arwa a Ty no nam powiedz a Anetka z Małgosia to z tych niegodziwości jakimi jest obnażanie się w miejscu publicznym to wróciły? No bo coś ich tu nie widzę. No nie chce krakać no nie chcę ale aby im ciuchów nikt nie buchnął? I po co było w takiej konspiracji, no po co? Tak byśmy z Żonatym dobytku popilnowali!!!

Malakezjo , niestety wiem tyle co Ty , więc musimy na ich wytłumaczenie cierpliwie poczekać ;-)

...hej ... Ty mi tu Malakezja oczków nie szklij tylko tłumacz czemu mi cudzego dzieciaka pod nieobecność chciałeś podrzucić !?

Malakezjo nic mu nie mów ,w zaparte idziemy ,to się nie wyda ;-P

Poczekać cierpliwie, poczekać!!! Małgoś na pewno migdały opalała ale Anetka??? No ja już to widzę jedna n plaży z otwartymi ustami a druga w toplesie. No i jak to wyglądało to jakby Małgoś z zachwytu nad Anetką cały dzień usta otwarte miała. Żonaty ja nie szklę oczów dzieciakiem bo? Bo wszystkie dzieci są nasze a Ty i doświadczenie masz i te no? ..... I worki z grysem nosić potrafisz no to i jak jak nie na Ciebie paść musiało. No bo i jak inaczej!!!

Wygadał, wygadał niech człowiek wie i w in vitro nawet niech i wierzy no po co mu stresa z poniedziałku zapodawać, no po co???

w sumie racja ale z tego co mi wiadomo , to stresa on na pewno teraz nie ma ;-P

Witam serecznie Wszystkich, Arwę zapraszałam bo tak mnie ostatnio do siebie przytuliła,że jakoś zrewanżować sie chciałam, bo i było za co;-) Ale jak sie już z malowaniem w domu uporam to Was wszystkich zaprosze;-) Pozdrawiam, mam sporo dziś do zrobienia więc pożegnac sie musze pa

Natka witaj!!! No rozumiem malowanie to tamto ale??? ..... A worka grysu Ci nie potrzeba??? Jak dlaczego pytam, no jak??? Żonaty dojście ma. No co że się nie przyda, no co< Grys nie kartofle nie zepsuje się , no to jak trzeba czy nie???

Nateńko kochana 😘 nie przepracowywuj się dziewczyno bo tylko nadmiar seksu nieszkodzi ;-)

Jak nie szkodzi, jak nie szkodzi??? To czemu mnie się nogi trzęsą jak z hamaka po dokazywaniu się zwlekam? No czemu? No ja rozumiem no ziemia się kreci ale żeby nogi się trzęsły???

aj tam , a kto Ci z hamaka wstawać każe ? toż to się leży aż siły na dalsze figlowanie wrócą ;-)

Leży się dalej, leży??? A jak hamak nie mój? A widzisz, widzisz? Łatwo powiedzieć leżeć??? I co? I na egzekucje czekać!!!