Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacyjna pesymistka realistka

Wakacje w pełni ALE...

Polecane posty

Gość Wakacyjna pesymistka realistka

od 9 dni wakacje a ja ich w ogóle nie czuje, zamiast sie cieszyć 2 miesiącami wolnego to ja cały czas powtarzam że lipiec juz szybko zleci a sierpien sie skonczy lada moment.

Gość Aribella
W związku z tym co? Chwalisz sie czy zalisz?

Gość nienawidze wakacji
No co Ty.. dla mnie chujowe są te wakacje. Wcale nie w pełni. Dni dłużą mi się niemiłosiernie. Siedzę w domu już od maja. Mam jeszcze dłuższe wakacje od Was i dostaję pierdolca. Siedzę w domu, nie mam co robić. Pracę rozpoczynam dopiero od 10 sierpnia czyli jeszcze cały miesiąc bezsensownego siedzenia w domu. O ile na pocżatku było mi dobrze, bo odpoczelam to po tygodniu to nudne odpoczywanie mi sie znudzilo. Ale nie mam pomyslu na zadna aktywnosc, bo sama jestem ani kolezanki, ani chlopaka, bo pracuje od rana do nocy :(

Gość nienawidze wakacji
Nie ma u mnie czegoś takiego jak wolontariat. Dwa lata temu w wakacje chodziłam do stadniny, bo zamarzyła mi się nauka jazdy konno, a że nie miałam kasy to poszłam na układ, że będę sprzątać i za darmo nauka. Ale się okazało, że jestem uczulona a zwierzęta. Więc musiałam odejść ze względu na alergię tym samym odpada schronisko dla psów. W sumie to nie chce gdzieś tyrać, bo prace zaczynam od sierpnia to się narobię jeszcze, ale po prostu wkurzajace jest to, ze nawet nie ma jak gdzie wyjsc i z kim na spacer do kina czy piwo :( wszyscy połapali jakies prace dorywcze, albo juz na wczasy wyjechali i nie maja czasu.

A ja dopiero teraz przestaję łapać się na tym, że zrywam się nagle z myślą o nauce, bo za długo przed telewizorem siedziałam :D