Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiJedenMen

Dlaczego kobiety jęczą podczas seksu i czy to jest nie do opanowania...

Polecane posty

Gość gość
nie mówcie ze się wam to nie podoba....

Gość letniaaa melodia
ja jestem raczej głośna,ale mojemu facetowi to nie przeszkadza.

Gość Dr Wcisło Wlazło
Azjatki mają jęczenie (udawanie) w swojej naturze. Sciągam majtki takiej Japonce albo Chince (żadna tam pro, zwykła poderwana laska), a ta już piszczy takim cieniutkim głosem, jakby miała zaraz mieć orgazm. Myslę, że to jest sprawa różnic kulturowych.

Gość gość
ja w sumie zaczynam... ale juz od poczatku strasznie glosno jeczalam i ciezko to powstrzymac, a wlasnie chcialabym sie jakos opanowac bo naprawde wystarczy mi zeby moj chlopak slyszal a nie wszyscy w okolo :P moze z czasem sie naucze cichego seksu? ;)

Gość nigdy nie chciałam hucznego
jakże chciałabym sobie pojęczeć ;) i pokrzyczeć ;) ale że On jest z tych cichych a jest moim pierwszym to się dostasowałam nie wiem może spytam Go o to nie jestem Jego pierwszą-ciekawe jak było przede mną :( nie chyba nie chcę wiedzieć na pewno nie

Gość Ryfka      Goldman
Nie wiem. Można powiedzieć, że mam małe doświadczenie jeśli idzie o seks z kobietami. Ale teraz już wiem czemu mężczyźni jęczą-naśladują kobiety.

Jeśli można,lubię pojęczeć,pokrzyczeć nawet,nie kontrolując się...Czasem trzeba zagryźć zęby na własnej dłoni...,a czasem cichutko wzdychać... Naturalna rzecz...Ile kobiet,tyle różnych reakcji...

Gość gość
Ja tego nie umiem opanować :D

Gość gość
Kobieta,która jęczy w nocy nie warczy w dzień...

Ha! gość trafił w 10 ! To prosta prawda,która dla większości facetów sprintem robiących "swoje" i chrapiących zaraz po tym, jest niemożliwa do zrozumienia..,niestety :-(

Potrafię to powstrzymać tylko kosztem przyjemności. Czasem trzeba cicho, ale nie miewam wtedy większych uniesień, nie mówiąc o orgazmie. Ja raczej z tych głośnych jestem- jak mi dobrze to jęczę, krzyczę, sama siebie tym podniecam a mój facet też nie narzeka, wręcz przeciwnie ;)

Gość Lukierrrr
ja ogolnie nigdy nie bylam cicha podczas seksu :) dla mnie samej jest to mega podniecające a co dopiero dla mojego narzeczonego :DD on jest w siodmym niebie jak krzycze badz dysze :) szczegolnie jak dysze mu do ucha :D

ja podczas sexu zawsze jecze. Bo po pierwsze jest mi mega przyjemnie a po drugie to bardziej podnieca facetów. Sa wtedy bardziej brutalni i szybciej i mocniej r***aja albo tak strasznie ja boli.

Gość gość
Ja bym chciała jęczeć, ale nie mogę, bo mieszkam z rodzicami, a mam już narzeczonego i gdy się kochamy jest mi na prawdę dobrze..nie mogę mu pokazać w żaden sposób, że mi przyjemnie..tak, to jest do opanowania

Gość gość
Ja nie potrafie wtedy jeczec, rozprasza mnie to totalnie i nie moge sie skupic i wtedy w ogole nie czuje przyjemnosci. Pewnie tylko ja tak mam, jestem w mniejszości

Gość gość
Oczywiście ze to jest do opanowania. Kiedy chce to jecze, kiedy nie, to nie. I nie czuje wtedy jakos lepiej, wole byc cicho. Ale co do innych kobiet to nie wiem dlaczego jecza :/

Gość gość
ja drę się jak krowa na pastwisku

Gość gość
Mój kolega nazywał to stękaniem.

Gość gość
To zależy od partnera, bo jęczeć i krzyczeć to można z różnych powodów, np. udając orgazm z mężem.

Gość gość
Komu to przeszkadza? Moja zawsze jęczała i jęczy w orgaźmie. Nie mieszkam w bloku z cienkimi ścianami na szczęście.

Gość gość
Lubie jęczeć swojemu do ucha, go to jeszcze bardziej podnieca.

Gość gość
Przecież zawsze aktualne było jedno podsumowanie udanego seksu?!! Najbardziej udany jest wtedy kiedy nawet sąsiedzi wychodzą zapalić na balkon ;) Mam już trochę lat, niejedno przeżyłem...i słyszałem podczas seksu ale ten tekst jest aktualny dla większości facetów jakich znam. My to po prostu lubimy. Wtedy wiemy że kobiecie z nami jest po prostu dobrze...

Gość gość
Sądzę że u większości kobiet jest to naturalne przy dużym podnieceniu, może tylko niektóre udają. Ja to bardzo lubię bo wiem jak ona przeżywa cały stosunek.

Gość gość
Jęczę zawsze przy masturbacji i seksie. To jest mimowolne i nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Ciekawe że niektórzy (chyba mężczyźni) roztrząsają naturalne zachowania ludzi w pewnych sytuacjach.

Gość gość
Ja tez jęcze i uważam to za naturalne. Emocje i podniecenie w czasie seksu musza mieć jakiś upust.. To tak jak np. Coś mocno cie zaboli to naturalne ze wydasz jakiś dźwięk z siebie? Nie wiem czy dobre porównanie.

Gość gość
Bo je to boli i jęczą

Gość gość
Akurat jestem kobietą i śmieszą mnie pytania jakichś dziwaków o naturalne rzeczy kobiet związane z naturalnym seksem. Pewnie będzie też i pytanie dlaczego podniecona kobieta jest mokra i co zrobić by zawsze miała sucho w majtkach.

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L