Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia dziewica

płacenie za dziewczynę

Polecane posty

Hej Dziewczyny :) Też tak macie, że nie lubicie jak facet Wam "stawia"? Mnie to straszliwie krępuje. Nie wiem jak się tego pozbyć. Kiedyś miałam trudności z przyjmowaniem komplementów, ale już, na całe szczęście, nie mam z tym kłopotów :)

wiem, że utarło się przekonanie, że to mężczyzna powinien płacić na kilku pierwszych randkach, ale ja się z tym bardzo źle czuję i proponuję zwykle darmowe spędzanie czasu, np. spacer czy wydarzenie kulturalne z wolnym wstępem

przestań skomleć. ciągle marudzicie a to że nie płaci że skąpiec a to że płaci. durne baby. nie macie innych problemów! tylko cały świat wokół facetów się kręci!

Gość karolinkacuddziewczynka95
ty mu dajesz dupy to on płaci chyba dobry układ co?

Gość pełnia życia wow
a ja uwazam ze to do faceta nalezy placenie za dziewczyne, a nie np kazde za siebie, chociaz ja sie zazwyczaj spotykam z facetami ktorzy najchetniej nic by nie stawiali tylko oczekiwali ze to ja zaplace np za kawe, dziesiejszym facetom brak ogolnie kultury i romantyzmu...ehh

Gość ja też nie toleruję,
płacenia za mnie :P czuję się kretyńsko- nawet jeśli to tylko woda :P ale oczywiście- fajnie, jak zaproponuje, że zapłaci ;) tyle mi wystarczy ;)

Gość placenie za ciebie
wymusza zobowiazanie,ja tam wole wolnosc :p

Gość może na początku znajomości
ale potem to nie oszukujmy się - co to za partner, z którym wstydzę się porozmawiać o płaceniu za coś tam? U nas jest tak, że rozmawiamy o tym tak jak o tym, co będziemy robic.

Gość Olka100
mam to samo . : ) kiedy chlopak chce mi kupic co kolwiek ja mowie nie albo nie wiem co odp ... a kiedy mowi do mnie slicnzie wygladasz lub inne komplementy ja go bije a on sie pyta za co a ja glupio odp bo w to niewierze // tak wiem zachowuje sie jak idiotka no ale taka juz jestem^^

Gość sfgsdfsd
Gdybym ja gdzies zaprosil dziewczyne i ona by tak gadala to bym sie wkurwil. Jakie zobowiazanie? Wam to sie nigdy nie dogodzi. Zaplaci - zle, nie zaplaci jeszcze gorzej. Chcialbym miec normalna dziewczyne.

ja tez tak myslalam,dopoki nie przejrzalam na oczy. faceci tylko chca nas wykorzystac,to knury ,trutnie ,i egoisci. teraz doje frajerow az iskrzy !

Gość sfgsdfsd
Nastepna pojebana.

Gość wy jakies nienormalne jestesci
czy co ?? oczywistym jest ze jelsi wychodzilam z kolega albo facetem ktory mi sie nie podobal i nie wiazalam z nim przyszlosci placilam sama ale jest mia to byc ktos na stale to absolutnie zadnego dziwowania i facet placi za wszystko maz od samego poczatku za wszyskto placil sam zdarzalo sie ze np ja czasem za calosc placilam ale w mniejszosci lub kiedy zostawal dluzej w pracy robilam mu zakupy i nie chcialam zwrotu kasy i nie rozumiem co to za uzaleznienie przeciez jak kobieta zarabia to w jaki sposob facet uzaleznia ja od siebie placeniem ?? na poczatku ciezko mi tylko bylo przyjmowac prezenty o drukarke klocilismy sie 2 dni ze mi ja kupil naszyjnik za 1 tys zl kazalam zwrocic ogolnie on mowil ze czuje sie odpychany kiedy czegos od niego nie przyjmuje i ze to co jest jego jest moje teraz jako malzenstwo mamy wspolne konto i tyle

Gość ostatnia dziwica
Kurczę, dzięki za odpowiedzi. Cieszę się, że wypowiedziały się osoby o tak różnych poglądach. Dziękuję też jedynemu Panu ;) Następnym razem, mam nadzieję, zachowam się jak kobieta, a nie jakaś dzikuska ;)