Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgearhtjaygrej

jak uzyskać blyszczące wlosy? takie jak na zdjęciu

Polecane posty

Gość rgearhtjaygrej
chyba się nie dowiemy;)

Gość veressa
można użyć jedwabiu po umyciu włosów, nie dużą ilość , ale dobrze i równomiernie rozprowadzić

Gość rgearhtjaygrej
ja używam jedwabiu i nie daje takiego efektu nawet w 20 %.

Gość lubię toooo
up

Gość radzimy Ci
chętnie się dowiem:)

Gość dziala na zdrowych wlosach
Goldwell STYLING STRAIGHT DIAMOND GLOSS + prostownica na zdrowe włosy . przesuszone ,rozjasniane,zniszczone wlosy nic nie pomoze .

Gość ewfefwefwf
odżywka z gliss kur jest dużo lepsza niż jedwab. Taka mała tubka, koszt ok15zł.

Gość to juz mówię jak
sekret błyszczących włosów tkwi oczywiście poza zdrowiem , odpowiednią pielęgnacją na...odpowiednim suszeniu włosów!!! Mówię to z doświadczenia fryzjerskiego. Włos trzeba suszyć zgodnie z kierunkiem zamykania łuski włosa ( nigdy odwrotnie bo wówczas otwieramy łuskę i niszczymy włos), dodatkowo susząc np.: na dużej szczotce ( przy włosach długich) musicie tą szczątkę cały czas podczas suszenia obracać ( zgodnie z kierunkiem zamknięcia łusek włosa. To gwarantuje połysk!!!!!! Spróbujcie

Ja uzywam farb Kadusa...nadają super połysk włosom...do tego co dzien stosuje jedwab i mam takie błyszczące włosy jak na zdjęciu. Po zaprzestaniu stosowania jedwabiu dalej pozostają błyszczące i gładkie..więc to raczej kwestia farby. A i włosy farbuje co 3 miesiace oczywiście u fryzjera. Mimo, że ładnie wyglądają są bardzo śliskie...i ciężko wykonać na nich jakieś upięcie, bo po prostu zsuwki się z nich ześlizgują. No ale jest duży plus bo wlosy wyglądają na naprawdę zdrowe i błyszcza się nawet w pochmurny dzień :)

Gość wiekszej bzdury_
w życiu nie słyszałam połysk od sposobu suszenia hahaha nie chciałabym trafić do takiej fryzjerki od 7 boleści... włosy zdrowe naturalnie odbijają światło a włosom przesuszonym suszarka nie pomoże tutaj są potrzebne maski silnie regenerujace, np : Chroma Riche, Kerastase aby były jedwabiście gładkie polecam serie Kerastase, Oleo-Relax i oczywiscie dobry nabłyszczacz !