Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhed9823u96758

Zostałam sama

Polecane posty

Gość kjhed9823u96758

Zawsze bylam duszą towarzystwa , uwielbiam sie bawic , imprezowac . I nagle zdalam sobie sprawe , ze wszyscy moi znajomi ulozyli sobie w miedzy czasie zycie , maja wieloletnie zwiazki , niektorzy juz nawet dzieci , a ja mam tylko prace i imprezy. Ah , nawet juz prawie nie mam z kim imprezowac , bo wszyscy musza zajac sie czyms innym ... Nie pomyslalam , ze przyjdzie taki dzien , ze bede czuc sie tak samotnie..

Gość coz ci pozostalo
kamien i nad wisle

Gość kjhed9823u96758
24 , znajomi też około tego , niektorzy nawet 22

Gość twims
Serio? Po pierwszym poście dałabym Ci +35 lat :D

Lubisz imprezy, uzależniłaś sie od zabawy. Nie patrz na znajomych, i nie dziw sie ze nie mogą iść w wekend jak mają rodzine. Znajdz sobie inne towarzystwo. Bardziej mniej zobowiązane :P Młoda dupa jesteś :) Powoli możesz zacząc szukać stabilizacji, ale nie na gwałt :)

Gość kjhed9823u96758
ahaha no bez przesady

Gość kjhed9823u96758
Mam duzo znajomych , i na prawde , juz praktycznie wszyscy sa w zwiazkach , i jak jest weekend , to wola siedziec sobie w dwójke przy filmie. A ja jestem sama jak palec, i dzis spedze noc całkiem sama , nie biorac pod uwage mojego psa.

Pies najlepszy przyjaciel człowieka :) A jak sama sie czujesz ? Tylko nie patrz na znajomych. Chcesz stabilizacji, rodziny, dziecka ? Czy raczej dalej zabawa Ci w głowie ? Sugerując sie otoczeniem popełniamy błąd. Nie dopatruj sie swojego szczęscia w nich. I nie obwiniaj jak nie mają czasu na imprezy....

Gość twims
No właśnie autorka całe swoje szczęście widać pokłada w otoczeniu, z którym imprezowała. Jak widać nietrwała to inwestycja :p

Gość kjhed9823u96758
Czuje sie cholernie samotna, płacze od kilku dni , bo kompletnie nie mam oparcia w nikim, doszlam do wniosku , ze "przyjaciele" , którzy teraz ułozyli sobie zycie , w ogole nie interesuja sie co sie u mnie dzieje. Chciałabym mieć kogoś, ale nie wiem czy na stałe .

Gość kjhed9823u96758
Moje zwiazki sie nie ukladaly, uważałam , że znajomi zawsze będą , a tu psikus,

Gość gość
Jeszcze niedawno ja też miałam ten problem co Ty Dziś również ułożyłam sobie zycie mam syna i zero czasu na imprezy Choć przyznam korci mnie żeby pojechać ale wiem że to nie będzie już to samo :D

Głupiaśśśś, szukając prawdziwych, troskliwych przyjaciół na zalanych wódą parkietach :O Teraz inwestycja procentuje.

Gość twims
Oj naiwna Ty ;p Prawda jest taka, że człowiek ma oparcie tylko i wyłącznie w samym sobie. Żadni znajomi i imprezy Cię nie uszczęśliwią, bo to wszystko jest nietrwałe. A związki...związki też nie dają żadnego oparcia, tylko złudne wrażenie uporządkowania życia.

Gość gość
Jeszcze dodam że kiedyś właśnie tez miałam ten problem co Ty dałam tu ogłoszenie właśnie na kafe odnośnie towarzyszów na imprezę Poznałam pewną dziewczynę i imprezowałyśmy razem i to ona mnie zapoznała z moim obecnym partnerem :)

Gość zakłopotanyyy
a skąd jesteś? :D

Gość kjhed9823u96758
na parkietach? To są przede wszystkim znajomi , ktorzych znam jeszcze z podstawówki !! Zawsze razem , na dobre i złe . Nie mam nikomu tego za złe , dalej utrzymujemy jakis tam kontakt , nie moge zabronic komus ukladania sobie zycia . Nic dziwnego z resztą.

kjhed9823u96758 na parkietach? To są przede wszystkim znajomi , ktorzych znam jeszcze z podstawówki !!""" I co z tego ze znasz ich od tak dawna ? Z czasem zmieniają sie priorytety. Najwidoczniej, tak jak ujełaś to tylko znajomi a nie przyjaciele.

Gość kjhed9823u96758
Nieważne skad jestem :) Oj no, teraz to czuje , ze przyjazn sie zmienia z biegiem lat , i kiedys spedzalo sie czas codziennie , a teraz sporadycznie..