Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukradli mi lalkę

Piorę skarpety mojemu facetowi

Polecane posty

Gość twims
A dlaczego w ręku a nie w pralce?

Gość nie lubie narzekania
Ciesz sie ze w ogole masz faceta!

nie lubie narzekania Ciesz sie ze w ogole masz faceta!"" Wyczuwam samotność :O ukradli mi lalkę I to w ręku. Czy ja już doszczętnie przegrałam? "" Dbasz o swojego chłopa żeby brudny nie chodził :P

Gość wefwrefw
No i co z tego,z epeirzesz :-) to nic uwłaczajacego jak pierzesz sobie ,to i facetowi mozesz wyprac.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx a czy Ty nie wyprałabys swojemu facetowi skarpet gdybys sobie robiła pranie?Zostawiłabys skarpety jemu aby sobie wyprał?

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx no to wspołczuje Ci jezli jestes lub bedziesz w zwiazku,bo zycie we dwoje to pomoc,ja tobie ty mnie,wiec jak facet wypierze tobie,to ty jemu,a jak ty jemu nie wypierzesz,to on tobie tez. NIe chcaiłabys majtek faceta wyprac,mno to wspołczuje ci faceta,ze ma tak obsrane gacie,ze brzydziłabys sie je prac :-)

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
na szczęście mój facet potrafi sobie sam wyprac, wie, że ma kobiete a nie służącą...

Gość wefwrefw
oj durne baby :-) chcecie byc noszone przez fgacetow na rekach,a skarpetki,matki facetow traktujecie jak cos zarazonego :-) Jak ja sobie piore to żadna ujma jak wypiore i swojemu facetowi.

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
no wiesz jakby nam sie pralka zepsuła to umiałby sam sobie wyprac, ma przecież rączki i nóżki. A tak to nawet sobie pralke potrafi nastawic ot co ;) Chociaż nie mówie jak robie pranie to przeciez mu wrzuce nie o to mi chodzi ;)

Gość wefwrefw
bleeeeeeeeeeeeeee ojeju jeju :-) chyba jeszcze pierzecie w osobnych miskach,nie daj bboze w tej samej wodzie :-) ty sobie sama,on sobie sam :-) koniec siwata by był jakbys w czasie prania swoich majtek i skarpet wyprała i jego,a on by sie chyba zrzygała jakby miał wyprac twoje gacie :-)

Gość wefwrefw
bleeeeeeeeeeeeeee ale pomysl durna,ze czynnosc prabnia gdy pralka sie zepsułamozna podzeelic na diwe osoby.Raz jedna osoba pierze,raz druga.To jest partnerstwo.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx to co ty za fleja jestes,ze najpierw recznie,potem w pralce pierzeszx skarpety :-)

Żeby proza życia nie powodowała spadku libido, należy mieszkać osobno i tylko sypiać razem ;)

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx :-) biednas ty dziewczyno :-) z kim ty sie zadajesz,ze brzydza cie zamoczone majtki lub skarpetki :-) A w basenie nie brzydzisz sie pływac,a w morzu,w jeziorze? :-) tam dopiero tyle majtek jest zamopczonych,a ile sikow puszczonych,a tobie na pewno nie raz zdarzyło sie zachłysnac ta wodą :-)

Gość wefwrefw
popieprzony sypiac mowisz:-) tylko,ze rano nikomu z ust nie pachnie,po nocy z seksem ,anwet i bez ciało nie jest takie pachnace.

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
eee hola hola wefwrefw nie rozpędzaj sie! Bardzo kocham mojego faceta i nie pierzemy w osobnych miskach! Nie brzydzi mnie jego bielizna!! I nie mam kłopotu mogę mu wyprac a on mi pewnie że tak, mam na mysli tylko, że nie jest jakąś ciotą że 'muszę' mu prac bo on nie potrafi.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx posiadasz jekies natrectwa :-) nie wyobrazm sobie abym nie wyprała sobie czegos z rzeczami innych osob,szczegolnie mi znanych :-) moich bliskich :-) Toś Ty niezbyt zdrowa na umysle.Rozumiem segregacje odziezy do prania wzgl.tkanin ,kolorow,ale zeby segregacja osobowa była,toż to głupota :-)

Gość Facet facet facet
Autorko, prawidłowo robisz, pierz skarpety mężowi uczciwie dalej. Taka jest naturalna prawidłowość dziejowa :)

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx tylko,ze nim yten ktos pójdzie do WC to nie odgradza sie od ciebie dłonmi i nieraz ci chuchnie smrodkiem w nos :-)

"Naprawdę wtedy gdy piorę mu te skarpety i majty to moje pożądanie do niego spada." e tam, przecież jak mu robisz loda, to masz do czynienia z podobnie przyziemną materią :P

Gość wefwrefw
bleeeeeeeeeeeeeee ty głupia czy głupio myslisz :-) Nie chodzi mi o pranie faceta skarpet czy majtek gdy Ty np nie masz sobie do wyprania,tylko o to,ze jak Ty sobie peirzesz,to nic złego sie nie stanie jak i jemu przy okazji wypierzesz.