Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukradli mi lalkę

Piorę skarpety mojemu facetowi

Polecane posty

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx głupia :-) a czy trzeba specjalnie komus pod noc swoja neumyta gebe podstawiac :-) wystraczy,ze sie zamieni pare zdan z kims i niezbyt fajny odorek wychodzi z ust.Aby jego nie czuc trzeba z dlaa od siebie byc.

Gość Sir Paździoch
Wystarczy, że obydwoje będa zazywać czosnek to będzie im wszystko jedno :D

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx jestes dokąłdna i kkrupilatna,OK.moze to dotyczyc prania recznego,ale piorąc w prale skupiasz sie na jej pracy i ufasz mocy pralce ,a nie sobie czy domownikom.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx cha,cha :-) bardzo dbasz o zeby i nie odzywasz sie jak nie umyjesz ;-) to prowo czy jednak nie za bardzo te zeby dbasz jezli nie odzywasz sie jezli ich nie umyjesz;-) to oznacza,ze jednak jedzie Ci ust nieziemsko :-) A na powaznie,to nei pisz bzdur,bo takie zachowanie jakie opisujesz jest nienaturalne i nikt o zdrowych zmysłach tak nie postepuje.

Gość Sir Pażdzioch
@ piczkaxxxxxxxxx a piczke też lecisz przepłukać zaraz z rana, by przypadkiem ktoś nie poczuł jej woni ?

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx :-) ile Ty masz lat?Czy Ty myslisz,ze zawsze tak bedzie,ze zawsze bedziesz miała ochote wyskoczyc umyc zeby przed odezwaniem sie do faceta. Moze Ty od razu makijaz robisz ,aby chłopak nie widział Cie bez makijazu?:-) A jak zachorujesz?To co wtedy zrobisz?:-)

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx Ty w majtkach spisz?:-) ja bez ,a stara jestem i wolę bez majtek przy mezu spac:-)

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx a robisz loda swojemu chłopakowi?:-)

Gość Sir Paździoch
@ piczkaxxxxxxxxx - jak to sie nie pobrudzi ? a po nocnym barabara z chłopakiem ?

Gość Sir Paździoch
nie ma w tym nic zboczonego, pytam poważnie ?

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx ale przeceiz mozna spac nbez maktek,a wychodzac do łązienki je załozyc:-)

Gość pani domuuuu556
i bardzo dobrze kobieta powinna recznie prac facetowi osrane gacie i tygodniowe skarpety.Widac ze jestes prawdziwa kobietą a w dzisiejszych czasach jest ich coraz mniej

Gość Facet facet facet
właśnie, dzisiejsze cizie byle lachę do ust wezmą, a mężowi osranych gaci się brzydzą uprać

Gość wefwrefw
Nie wiem ile pozostałe panie maja lat,ale smiesza mnie ich podejscie do prania skarpet i majtek.Loda robicie,nawet połykacie,nawet czesto gesto rowek facetowi lizecie,a skarpetki ,majtki nie wypierzecie przy okazj swojej przepierki,bo sie brzydzicie i uwazacie,ze to ujma na waszym honorze :-) Głupie baby :-)

Gość wefwrefw
pani domuuuu556 nie ironizuj :-) A co do prania gaci,to Twoj facet ma je osrane?bo mój maz nie.

Gość Facet facet facet
Każdy prawdziwy facet osrane gacie z dumą nosi

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx 21 latko jaka znowu fantazje :-) ja realnie pisze :-) mam dziecko w Twoim wieku :-) Przeceiz wiele kobiet lize facetom "rów",o lodzie nie wspomne :-) A Ty młoda,robisz loda?:-) Nie wsytdz sie,napisz :-)

Gość Sir paździoch
piczka, stara dupa już jesteś a wstydzisz się jak nastka jakaś :)

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx no i co młoda kobietko:-) nie brzydzi Cie ten lodzik? :-) a pozwoliłas zakonczyc swoejmu w ustach?:-) czy tez skrupulatnie tego odmawiasz:-)

Gość Sir paździoch
Oj wstydzi się, ciuś ciuś ciuś :P

Gość jfjwjopjpfp
wefcos tam - wiesz smiac mi się z ciebie chce babo - wmawiasz dziewczynie, ze normalne jest jak facet traktuje kobiete (czyli ciebie) jak pomiotlo i służąca - ja mojemu mężowui nigdy nie prałam majtek i skarpet - pierzemy inne rzeczy na zmianę typu bluzki, spodnie itp. (raz on raz ja) ale bieliznę każdy sobie i tak zawsze było bo mojemy mężowi rączki do dupy nie przyrosły - heh kobieto twój facet ma cie za nic a ty wmawiasz wszystkim że tak powinno być - zal mi ciebie :D:D:D

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx ;-) świeta to Ty nie jestes z takim nickiem ;-)

Gość Facet facet facet
Nasze prababki, babki, matki prały mężom osrane gacie i to było normalne, teraz młode żonki wielkie haloooo z tego robią, nie rozumiem tego.

Gość wefwrefw
jfjwjopjpfp czy Ty dobrze sie czujesz?przeczytaj to co napisąłas,bo myśle,ze jestes kobietą,bo facet by takich idiotyzmow nie napisał. Maz nie ma mnie za pomiotło,ze wypiore jego gacie i skarpety gdy robie pranie swojej bielizny gdy pralka nam sie zepsuje albo jestesmy gdzies w podrozy a trzeba przeprac bielizne osobistą. Moj maz tez nie brzydzi sie wyprac mojej bielizny.Nawet wyprał moje poplamione krwią majtki. Zal Ci mnie :-) a ja mysle,ze moj maz i ja jestesmy wzgledem siebie uczynni nawzajem.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx a dlaczego mam nie zrobic obiadu mojemu mezowi i podac mu pod nos?:-) Nawet swojemu 21 letniemu dziecięciu podaje ten obiadek pod nos i jestem z tego bardzo zadowolona,bo i maz i moje dziecko dbaja o mnie.ja im,onio mnie,na tym polega zycie w rodzinie.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx własnie 21 latko,w zwiazku liczy sie partnerstwo,.a Wy przedstawiacie ziwazek walecznych partnerow.Ja robie to dla moich domownikow,a moi domownicy robia co innego dla mnie.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx owszem,syn,ale nie jakis tam maminsynus,tylko facet z jajami,potrafiacy i robiący dużo pozytecznego.

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx że zapytam,u Ciebie w rodzinie to tak wedle porzekadła"kazdy sobie rzepkę skrobie"?

Gość a co zlego jest w praniu
skarpet swojemu facetowi? ;)

Gość wefwrefw
piczkaxxxxxxxxx nie znamy sie,wiec co by mi przyszło jakbym kłamała.Piszę jak jest u mnie w domu.Ja mam pozytek z meza,syna,Oni maja ze mnie,uzupełniamy się. Nikt z nas nie czuje sie wykorzystywany. Nasz rodzina jest jakicj wiele.Bywają zatarczki rodzinne,,kłotnie,ale oglonie zyjemy OK.i doceniamy sie wzajemnie.