Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkjaja

Ja 28 a on 22

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkjaja

Czy jest szansa na zwiazek? za chwile będę rycząca 30-stka, a on młody i przystojny. Chyba jednak odpuszcze zanim mnie oleje za 2 lata:(

Gość sałtata
ja bym odpuściła...

oj głupia ty głupia bierz i korzystaj z zycia a nie martwisz sie co bedzie za dwa lata

Gość Sturmabatailung88
Nie odpuszczaj. Ja jestem w jego wieku mniej więcej (24) i bardzo lubię 30stki.

Gość kkkkkkkkkkkkkkjaja
ale on jest czarnoskóry i trudno mi odpuszczać taką dorodną pałę :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkjaja
też masz wielka pałę? podasz mi nr telefonu?

Gość jak kobieta jest młodsza to
pewnie, że się da, gorzej jak facet ma być młodszy. miałam jednego faceta młodszego o 4 lata, związek trwał rok, później spotykałam się krótko z kilkoma młodszymi o parę lat. nigdy nic z tego nie było, osobiście odradzam. strata czasu. jak chłopak jest młody to po prostu kręci go starsza babka, ale po kilku latach prawdopodobnie spełnią się Twoje obawy i znajdzie sobie młodszy model, a Ty zostaniesz samotną babką po 30stce, której już tak łatwo nie będzie znaleźć partnera. taka prawda. szukaj w swoim wieku, ewentualnie rok, dwa różnicy

Gość cwana lisica
a tam bedziesz sluchac sie ludzi...? jesli chcesz z nim sprobowac to sprobuj..ja sama jestem w zwiazku gdzie chlopak jest mlodszy o 7 lat i jestm nam razem cudownie...trwa to juz ponad rok,gdzie widujemy sie praktycznie codziennie;-) pasujemy do siebie bo oboje jestesmy pokreconymi ludzmi i tej roznicy nie czujemy wcale!w sexie tez jest nam razem wspaniale.Nie zaluje i nie mysle o tym,ze mam tak mlodszego partnera skoro mi z nim dobrze...a ty sprobuj..co ci zalezy;-)

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
to sie nie sprawdzi, moze gdyby on 28 ty 35 to juz bardziej, bo teraz jestescie na róznych etapach zyciowych, mezczyzni póxniej dojrzewaja dobrze to nie zapowiada

Gość 30to latka
a ja bym w zyciu sie nie zwiazała z takim gowniarzem!! mam 30 lat! A TY dziewczyno ogranij sie bo starcisz kolejne np 2-3 lata i kto cie pozniej zechce?? i tak to dla ceibie osttani dzownek biorac pod uwage jak zacofane jest spoleczenstwo polskie ktore uwaza trzydziestolatki za stare babska. Ja mam 30 lat, jestem atrakcyjna ale juz nie mam tylu adoratorow co jakies 5 lat temu. Smutne ale prawdziwe. takze jak chcesz sie zabawic to prosze bardzo lae jak myslisz ze bedzie cos powaznego z facetem 6lat mlodszym to graluluje

Gość ffffgghghgh
ja tez mam mlodszego piec lat no ale to prawdziwa milosc a nie ruchanie jak u powyzszych szmacisk

Gość aga agula
Poznaliśmy sie jak ja miałam 30 a on 23,minęły 4 lata a my nadal sie kochamy:)

Gość lllllllapalaaaaaaaa
aga agula bo masz dopiero 34 lata poczekaj jeszcze ,ten twoj 7 lat młodszy facet i tak cie zdradzi .

Gość sandiiiii
Nie przejmuj sie, wiek o niczym nie swiadczy :)))) spotkaj sie!!!! moj chlopak mial dziewczyne 4 lata starsza, wiadomo - zdarzalo sie ludziom mowic na boku itp. ze to dziwne, ale nie przejmowali sie i te chamskie obgadywania szybko wygasly :) rozstali sie z powodu roznic charakterow, nie potrafili ze soba wytrzymac - ona byla zbytnim cholerykiem :) takze wiek nie mial nic do tego. to twoje zycie, masz je jedno :)

ja 32 on 22 :D tez sie wachałam na poczatku tym bardziej ze mam dzieci, próbuj nad czym sie zastanawiasz :)

sandiiiii patrz a w moim przypadku ludzie gadaja do tej pory a jestesmy juz rok razem :o

kkkkkkkkkkkkkkjaja ryczące 30ki są fajne:) życie zaczyna sie po 30ce głowa do góry! :)