Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia.

witam, jestem tu nowa :)

Polecane posty

kikijka dlaczego tak myślisz? kinky ruda i kręcona, ale to chyba nie problem? :P

magnolia. kikijka dlaczego tak myślisz? kinky ruda i kręcona, ale to chyba nie problem?""" Hmmmm :classic_cool: a włoski jaK długie ;) ?

Gość hgfdsuud
cześć szmato, poka fote :D

Ja nie muszę nic udowadniać🖐️ I Ty i ja doskonale wiemy , że mam rację :classic_cool: I Carrie też wie... hmm jeszcze by się sporo osób znalazło :classic_cool:

kinky, za łopatki, dlaczego? :P Zdjęcia nie pokaże, nie czuję potrzeby dowartościowywania się na forum.

kikijka Ja nie muszę nic udowadniać I Ty i ja doskonale wiemy , że mam rację I Carrie też wie... hmm jeszcze by się sporo osób znalazło""" Piękna przemowa, ale dowodów brak :)..... Łatwo obrzucić kogoś błotem, ale trudniej zatkać mu usta 🖐️

Akurat miałam lepsze zajęcia niż zbieranie dowodów w celu domniemania Twojego zboczeństwa :P

kikijka Akurat miałam lepsze zajęcia niż zbieranie dowodów w celu domniemania Twojego zboczeństwa"" W takim razie buzia na kłódkę :) To pomówienie.Kazdy prawnik Ci tak orzecze 🖐️

kinky oczy to ja mam niestety zielone :( WON RUDZIELCU rozmawiam tylko z ludźmi na poziomie 🖐️

Stety. Widzę niepotrzebne kompleksy. Rudy i zieleń to piekne połączenie :) Wszędzie pełno nudnych, brunetek i blondynek. Takie dziewczyny jak Ty to rzadkość ! A skąd jesteś ? :classic_cool:

freedom1999 witaj :) jesteś chyba pierwszą amatorką zielonych oczu jaką w życiu spotkałam ;)

Gość ej weście weście
ej Kinky chłopie ale z angielskim to Ty jestes na bakier co? zmien tą bijacz w stopce, no chyba, że faktycznie chodzi Ci o plaże :classic_cool:

drzewko82 jak dla kogo, dla mnie to wredota i tyle :P freedom1999 naprawdę :)