Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja x.x

bezbolesna śmierć

Polecane posty

Gość ja x.x

jestem NICZYM, nikt nigdy nie potraktował mnie poważnie. cały świat uważa mnieza przymuloną sierotę. jestem strasznie brzydka. mam trądzik ponadprzeciętny, ohydne podkowy pod oczami, przerzedzone brwi wyglądające jak u faceta, garbaty nos, cienkie włosy, które wyglądają dokładnie jak siano, szybko tyję, mam jabłko adama, męski głos, seplenię, jąkam się, plączę, jestem strasznie nieśmiała i wrażliwa. i wszyscy mnie nienawidzą. nikt mnie choćby nie lubi, rodzice wykorzystują, tata pije, mama ma w dupie... ja chcę umrzeć!!!!!!

Gość ten opis w 80 procentach
przedstawia mnie i tez chce umrzec, świat nienawidzi ludzi brzydkich, zdechniemy w samotnosci do usranej śmierci bedziemy czuc sie anjgorsze ,wiem ze oczekujesz pocieszenia i zaraz zjawi sie tu cała rzesza pocieszycielek "ze liczy sie wnetrzei" i"na pewno nie jest tak zle," ale ja wiem swoje :(

Gość ja x.x
dziękuję osobie powyżejza pomoc, ale nie chcę, żeby ktoś się podszywał. mam prawie 14 lat. i zupełne zero ze mnie, nic mi nigdy nie wyszło

Gość ja x.x
tak, wiem, że umrzemy samotne/ni, więc chcę to przyspieszyć. marzę o tym, że ktokolwiek mnie kocha. najgorsze, że nigdy się nie spełni

Gość podnosicielka a mówisz
eee kochana jak masz 14 lat to jeszcze wiele moze sie zmienic masz jeszcze całe 7 lat na ewolucje ;p człowiek kształtuje sie do 21 roku życia sluchaj moze podaj mi maila, postaram Ci sie pomóc, pewnie nie masz za duzo pieniedzy, wyśle jakis podklad .. czy leki na tradzik ? lub chociaz tylko podpowiem co mozesz zmienic?

dziewczyno... ja w twoim wieku miałam takie same kompleksy i problemy.Uwierz, plakałam co dziennie bo jestem brzydka, nieciekawa itd. Teraz mam 19 lat i powiem ci że już nie uważam się za taką:) Z wiekiem się wyrabiamy, nie martw się niczym :) podrośniesz i wyładniejesz :) obiecuję:)

Gość ja x.x
nic mi się nie pomyliło. 14. ja już nie wyładnieję, najwyżej jeszcze bardziej zbrzydnę. mam od urodzenia wiecznie pecha, moje życie nie ma prawa się zmienić. ależ mam pieniądze. rodzice normalnie zarabiają, kupują mi leki, bo muszą. są nieodpowiedzialni po prostu, ledwo zaciągnęłam mamę ze sobą do dermatologa. ojciec pije jakieś pięć piw dziennie, a wizyta była płatna.

Gość FakiFak
Chcialem ci podać super recepte ale jak masz 14 to wycofuje

każdy ma w tym wieku kompleksy,z czasem przejdzie, gwarantuje daj swoje zdj to powiemy czy faktycznie jest cos z Toba nie tak(wierzyc mi sie nie chce ale ok) czy cos sobie uroilas jak wiekszosc