Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzzaaaaaa

Dziś lecę do Los Angeles...

Polecane posty

Gość Zuzzaaaaaa

I to takie podniecające że musiałam się z wami podzielić ,będzie zarąbiście!!! Aaaaaaa o 11 mam samolot.... już spakowana :)

Gość fajnie ci.....................
powodzenia🖐️ wyslij nam kartke:classic_cool:

Gość Zuzzaaaaaa
podajcie adresy :)

Gość Zuzzaaaaaa
Lecę tam zarabiać dupą na bachory które zrobiłam ruszając dupą gdy byłam pijana i naćpana 🖐️

Gość hihihi ale wymyśliłaś..
rozumiem, że z lotniska piszesz :D

Gość A ram zam zam guli guli guli
i tak samolot spadnie

sporo naiwniaków tu siedzi, skoro uwierzyło, że o 11 ma samolot a o 7 jeszcze w domu siedzi :D No, chyba że mieszka na lotnisku :D

Gość az wstyd pytac xd
na lotnisku przeciez mozna miec laptopa masz free neta

ona napisała, że się spakowała właśnie, a nie, że siedzi z laptopem na lotnisku:)

na lotnisku wystaczy byc na 2 godz przez odlotem zeby nadac bagaż wiec w czym problem. zeby miec internet nie musi miec kompa wystarczy ze ma tel. ludzie w jakich wy czasch zyjecie. prawda taka ze zazdrosc was zżera :D jesli to prawda- milego pobytu jesli klamstwo - plus za fantazje :D

Gość w przypadku lotow
trans atlantyckich trzeba byc wiecej niz 2 godziny przed odlotem :classic_cool: to raz dwa samoloty z PL lataja do NY,i Chicago nie LA :D wiec plus za fantazje :p

Gość zaraz się okaże, że leci przez
Frankfurt i musi być na lotnisku 10 minut przed odlotem :) No cóż, warto założyć kontrowersyjny temat, trochę ludków zzielenieje z zazdrości, bo dlaczego autorka może sobie poleciec do Miasta Aniołów, a mnie nawet na Mazury nie stać :)

A przepraszam czy musi lecieć bezpośrednio??? Wystarczy, że wylatuje z PL o 11. Ludzie jak nie latają to mają super fantazję i doszukują się niewiadomo czego. Ja też już 26 sierpnia lecę do Chicago a pozniej do Las Vegas i nad Wielki Kanion. Nie mogę się doczekać. A na lotnisku wystarczy być 2 godziny przed.

Gość Zuzzaaaaaa
Zazdrosne mendy oczywiście że mam laptopa :) Piszę teraz z kabiny pilotów wypełniona nasieniem kapitana i załogi :classic_cool:

Gość Zuzzaaaaaa
dzięki, jak wrócę obrobię ci gałę :)

Miasto aniołów latem... Też zazdroszczę. Mnie niestety nie stać na bilet, ale może uda mi się wygrać wyjazd na sierpień... Może naiwne, ale jak 30 osób mają wytypować to szansę są chyba spore. Jak myślicie?

Tylko frajerzy pchają się do USA:P.Tam jest gorszy reżim niż na Białorusi:P.Tam to by z tym poczobutem się rozprawili:D.Do tego wiel;e zwiastuje że wkrótce splajtują:P.A już na pewno marny by był ich los gdyby wystrzelił superwulkan yellowstone:D.

Gdz8ieś miałem odnośnik do filmu ale nie pamiętam jaki to był odnośnik:O.To by była esencja zasad panujących w USA:P.No i przypominam o katastrofie ekologicznej w Ztoce meksykańskiej-sytuacja nadal jest groźna i skażenie nadal jest duże a nawet wręcz się powiększa:O.A rząd USA chroni te bydło.