Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczkowglowie300

KOLEGA z pracy

Polecane posty

Gość oczkowglowie300

Czy komus zwiazek z kolega z pracy wypalił? Jak to wyglada na dluzsza mete? Baardzo podoba mi sie moj kolega z pracy, ale boje sie postawic pierwszy krok , bo przeciez my mamy ze soba pracowac? Jak by to wygladalo , po pracy razem , w pracy razem ? Czy ktos tak funkcjonuje?

Gość oczkowglowie300
up

Gość ja też ja też
znam małżeństwo, które pracuje w tej samej firmie. Ale każdy w innym dziale. Wcześniej pracowali w tym samym, ale szef kazał jednemu z nich się przenieś po ślubie. To duża korporacja, także w pracy prawie się nie widzą.:)

Gość Zinnka
Czy obydwoje jestescie wolni?

Gość oczkowglowie300
Oczywiście , ze jestemsy.

Gość Zinnka
Jak cos miedzy wami iskrzy, to trzeba to wykorzystac:) Prace mozna zmienic przeciez.

Gość oczkowglowie300
W sumie to nie wiem , czy on cos do mnie czuje , nie potrafie go rozgryzc i to mnie jara :D ale poradze sobie :) Wątpie , ze ktos z nas chcialby zrezygnowac z tej pracy :)

Gość oczkowglowie300
sprzedaje bilety do zoo :) a ile tych zouf w kraju jest no ,a kolega który mi się podoba to czyści klatki z lwóf:)

moja znajoma miała krótki związek z kolega z pracy, o ile mozna to nazwac zwiazkiem, bylo fajnie dopoki sie nie przespali, zaliczyl ją i ciao, teraz troche ja krepuje to ze razem pracuja ale cóż

Gość małaaaaaaaaaa27
Mnie też się podoba kolega z działu. Ale nawet nie próbuję wybadać czy miałabym u niego jakieś szanse. Odpuszczam... Co innego gdyby to był ktoś z innego działu. Ale tak.. Nie, odpada...

Moja przyjaciółka wyszła za mąż za faceta poznanego w pracy. Pracowali (i nadal pracują) w 2 różnych działach, które jednak - owocnie :D- współpracują między sobą.