Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 kiloton

Co ona miała na myśli?

Polecane posty

Gość 100 kiloton

Spotykam sie z pewną dziewczyną od jakiegos czasu, Chciałem konkretów i spytałem sie czy chce bysmy byli razem. Odpowiedziałą ze czas pokaże, niema co sie śmieszyc i mnie bardzo lubi. Czułem ze ona taka jest, spokojna, bojaźliwa, i w ogóle. Ale pozatym sama sie nie odezwie pierwsza i uważa ze to facet musi przejąć inicjatywe podrywania. Ja sie z tym zgadzam, no ale tak sobie pomyślałem ze moze powinna tez sama zacząc sie w to angażowac skoro chce rozwijac znajomosc. Jak ma byc chemia skoro ja pokazuje ze mi zalezy, inicjuje spotkania i w ogóle a ona nic nie robi w tym kierunku. To wygląda tak jakby czekała az ją oczaruje a ona nic nie musi w zamian. Poradźcie czy dać sobie spokój? Odechciewa mi sie jak nie widze flirtu z jej strony, tej chemii, ja staram sie flirtować, zaczepiać, wiadomo nawiązywac kontakt bardziej intymny, a ona?....:(

Gość ja też ja też
pewnie jest niesmiała, daj jej troche czasu:)

Gość 100 kiloton
podnoszę :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooo
może boi się ,że bedzie za bardzo natretna

Gość 100 kiloton
Do Maria Elena - Chemii chyba faktycznie niema, jest sympatia ze sie lubimy. Ja teraz nie czuje wielkich iskier do żadnej dziewczyny, chyba sie oduczyłem zeby znowu nie cierpiec. Ale jakby ona mi pomogła troche to moze by cos ruszyło, takto mam nawet schizy ze ona pewnie robi to specjalnie i chce mnie oszukac dla zabawy.

Jezeli, lubisz bierne dziewczyny czekajace na ruch z twojej strony, to przyzwyczaj sie do tego, ze nigdy nie bedziesz wiedzial o co im chodzi.

Dokładnie chemia jest albo jej nie ma. Jak nie chce z Tobą flirtować to znaczy że nie zbuduje z Tobą relacji partnerskiej.

Gość 100 kiloton
Iris - no właśnie nie lubie takiego podejscia u dziewczyn, wole jak widze zainteresowanie, ze mój wkład nie idzie na marne no i czy nie trace czasu. Chce uniknąc sytuacji ze bede za nią latał pare miesiecy a ona bedzie mnie wstrzymywac ze nie ma co sie śpieszyc i w ogóle. I tak juz 3 miesiące sie spotykamy, juz w życiu wystarczająco czasu na kobietach straciłem i chce tego uniknąc.

Gość wiem o co chodzi...
"chce tego uniknąc." tak jak ona ciebie?

Podoba mi sie Twoje konkretne podejscie do zwiazku :) Nikt nie lubi tracic czasu, na niezdecydowane osoby. Szanujesz swoj czas i inwestowana energie i tego samego oczekujesz.

Gość juz wiem o co chodzi...
"juz w życiu wystarczająco czasu na kobietach straciłem i chce tego uniknąc." nnooo taki szybkio chłopak jest :) "Podoba mi sie Twoje konkretne podejscie do zwiazku Nikt nie lubi tracic czasu, na niezdecydowane osoby. Szanujesz swoj czas i inwestowana energie i tego samego oczekujesz." "czesc fajna jestes podobasz mi sie chcesz byc moja zona czy nie.Tak czy nie szybko gadaj no juz. Nie no lece dalej bo czasu nie lubie tracic.Pa " cos takiego? koles za szybki na nia jestes :)

Gość 100 kiloton
Ja za szybki? My sie tylko spotykamy i nie jesteśmy razem! poprostu jest nijak ja chce powoli konkrety czy jest szansa na związek, bo jak ona jest niezdecydowana i potrzebuje roku czasu zanim bedzie chciała ze mną w ogóle byc no to sory ale musiałaby sie okazac niebywałym ideałem zebym zechciał czekac i rozwijac relacje. Właśne ja jestem powolny, ja wole sie najpierw zapoznac i zobaczyc czy warto bo niechce mi sie pchać na szybko w związek z kobietą która okaże sie kretynką lub wredną suką. A tutaj sytuacja wygląda tak ze ja na nic nie naciskam, nie żądam od niej niczego, chce tylko zeby to szło w jakims kierunku a nie ze sie spotykamy ale w sumie ona mnie stopuje, ale dalej chce. Ja swój czas szanuje, szanuje jak najbardziej tez innych...ale chyba lepiej wiedziec na czym sie stoi niz tracic czas prawda?