Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebywale jakie to uczucie

spojrzalam tylko raz

Polecane posty

i nie mogę o nim zapomnieć[zły] echhhhhhhhhh życie jest niesprawiedliwe

Gość on..kropek
tez tak miałem ;)) miłe uczucie ,co lepsza byłem u niej w pracy wykonujac swoją prace nie w krawacie i wiem co czujesz :))) pozdrawiam

no tak i na dodatek nie mam u niego szans

Gość on..kropek
to znaczy jak to nie mam ???

po pierwsze mieszka w innym miescie, po drugie nie znam go bo widzialam raz, heh wlasciwie to widzialam jeden dluuuuuuuuuuuuuuuugi raz(cały dzień ;)) a po trzecie to echhhhhhhhhhhhh

Gość on..kropek
no to niezły zakręt masz dziewczyno ....ja z kolei wiem gdzie pracuje ona ale mam hmmm troszke uraz do kobiet i jakos wole to olać ,a ty patowa sytuacja troche

Gość maturks4
Jakbyś spojrzała drugi raz, może by ci przeszło

Gość Kropencja
mam tak samo!!! Milosc od pierwszego spojrzenia. Cos tak mocnego nigdy mi sie nie zdarzylo i niewielkie szanse na realizacje:( Po co los daje Nam cos takiego? kiedy to nie mozy byc spelnione? Pozdrawiam wszystkich nieszczesliwie zakochanych

mnie tylko niesamowicie ciągnie do niego... tak żeby zakochać się od pierwszego wejrzenia? raczej nierealne, chociaż...

Gość tgrbyby
a ja bym chciala zeby juz bylo jutro......

Gość on..kropek
kropencjo:) zakochanie ,moze to tylko chemia ,ale takie cos sie czesto nie zdarza ...moze tak to przedctawie ,na ogół widzisz fajną kobiete .myslisz sobie o niej chwile w jakis konkretny sposób i tyle ,a tu jest ta bajka ze mimo ze spotkałeś kogoś jakiś czas temu dalej analizujesz kazdą chwile tego spotkania czy to zakochanie nie wiem ale nawet z byłą tak sie nie czułem wspominając tamtą ..

Gość Kropencja
@ on Kropek Opowiedz cos o tym prosze...... bardzo jestem ciekawa uslyszec jak takie cos wyglada z meskiego punktu widzenia. jesli poczujesz cos niesamowitego do zupelnie obcej osoby i to jest takie silne.....:( Mnie to zaskoczylo zupelnie!!!! Reakcje mojego ciala na jego widok mowia same za siebie....momentalnie bardzo silne bicie serca....taki jakby freeze i nie wiem co sie ze mna dzieje. Dodam ze nie jestem nastolatka! I zwykle nie trace glowy w ten sposob

Mi to sie przydarzylo pierwszy raz. Waściwie szanse są zerowe. Czy on spojrzal na mnie? - tak , bo wymagala tego sytuacja ale niewiem czy zauwazyl ze ja jak idiotka patrze mu w oczy i nie do konca wiem co do mnie mowi....a teraz nie moge zapomniec dlaczego ???????

Gość Kropencja
I co teraz masz zamiar zrobic???? Bedziesz o to walczyc? Pozdrawiam i witam w clubie :)

wlasnie jak to jest , jak to dziala ze czasem wystarczy jedno spojrzenie i zatracamy sie? A najgorsze jest to że nigdy nie ma sie pewnosci czy ta druga osoba tez czuje to co my:(