Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmuszam sie troche

Ide na randke z chlopakiem ktory mi sie srednio podoba, dam mu szanse..

Polecane posty

Gość Felek Kartofelek
Kolejna baba co to z łaski chce z kolesiem się spotkać. Nie wiem co z tego wyjdzie, bla bla bla, tylko jak okaże się, że gość jest dziany to chętnie wskoczę mu do łóżka, ale nie jestem do niego wogóle przekonana. O Boże jak ja nie lubię takiego podejścia. Zrobisz mu tylko krzywdę dając mu złudne nadzieje.

Gość zmuszam sie troche
felek - troche kultury nie baba, nie pozwalaj sobie, dodatkowo jak kogos obrazasz uwazaj na ortografie "w ogóle" a nie po twojemu "wogóle".. datkowo pisalam ze nigdy bym mu nie zrobila łaski, chodzi o to ze oboje sie lubimy, ale ja jeszcze nie poczulam tego "czegos" i zastanawiam sie czy to moze przyjsc pozniej, bo przeciez lubie go, uwazam ze jest przystojny, tylko nie czuje tej chemii

Gość Felek Kartofelek
Nie unoś się tak, bo nie ma o co ;) Ortografia nie wnosi tu nic do tematu. A mnie zwyczajnie szkoda tego kolesia.

Gość zmuszam sie troche
felek - czemu szkoda? on lubi mnie, ja lubie jego, zaprosil mnie na randke, a ja sie zgodzilam. nie czuje chemi, ale nie kazda przeciez randka konczy sie slubem.. a Ty przesadziles ze swoja opinia na moj temt..no i "baba" byla obrazliwa

Gość Felek Kartofelek
Hehe, baba jest babą, taki mój styl bycia, wybacz ;) Szkoda mi go, ponieważ z jednej strony mówisz, że niby go lubisz, a na forum publicznym pytasz czy dać mu szanse ? Toż to Ty powinnaś to wiedzieć, czuć itd.

jak idziesz z myslą ze nic z tego nie bedzie to zapłac za siebie na randce a nie ze go wykorzystasz :O

Gość zmuszam sie troche
moi drodzy jestesmy w POlsce, wiec moze tak temat a nie topik? a mnie wlasnie to zdziwilo, bo chlopak jest przystojny, a jednak nie poczulam tego "czegos", a przykladowo kilka razy zwariowalam na punkcie w ogolnej opinii nieatrakcyjnego chlopaka tu raczej nie chodzi o charakter, wyglad.. sama nie wiem o co, ale nie to ;)

Gość Felek Kartofelek
Pewnie gość jednak niezamożny, co ? Przyznaj wreszcie :D

Gość newdresscode
już panowie swoje kompleksy i frustracje tutaj wylewają... :D:D

Gość zmuszam sie troche
ma wiecej kasy niz ja, ale wszystko w granicach normy i u mnie i u niego, dlaczego faceci zawsze zwracaja uwage na pieniadze? to takie plytkie, ja tu o uczuciach,a wy o pieniadzach ;)

Gość newdresscode
Autorko, ile macie lat- Ty i Twój znajomy?

Gość Felek Kartofelek
Zwracam uwagę na $$$ ponieważ moje kilkudziesięcioletnie już doświadczenie życiowe nauczyło mnie tego, że 99% kobiet woli bardziej poczuć gotówkę niż czuły uścisk partnera.

Gość newdresscode
Felek, może swoją uwagę kierowałeś na niewłaściwe panny ;)

Gość zmuszam sie troche
ja mam 23, a on 26

Gość Felek Kartofelek
Kierowałem uwagę na różne panny i życie nauczyło mnie tego, że doskonale umieją one to kamuflować.

''...Z wygladu hm.. jest ok, ale nie w moim type, ma ciemne oczy, ja kocham wrecz niebieskie, ubiera sie elegancko, jakas koszula, a ja cale zycie spotykalam sie z facetami w bardziej luznich ciuchach...'' Autorko, Twoja glebia mnie pochlonela :D

Gość fgfgfggghgh
odpusc sobie, tez tak mialam, zmuszalam sie, chodzilam na randki, balam sie mu powiedziec ze mi sie w ogole nie podoba... ale dzieki bogu w koncu wyjechal do anglii wiec sie go pozbylam ;) co kilka miesiecy niestety przyjezdzal i sie spotykalam z nim choc nie sprawialo mi to przyjemnosci, sexu oczywiscie nie bylo, wiec w koncu sam sie znudzil i dal sobie ze mna spokoj. dzis jestesmy tylko przyjaciolmi, piszemy maile ale rzadko. a on wciąż mysli, ze to on mnie zostawil :O i ze ja bardzo cierpialam jak on wyjechal :O taki dziwak troche :D

Gość newdresscode
Nie wiem Felek ile masz lat... ale na pewnym etapie życia nie wyobrażam sobie przygruchać faceta bezrobotnego np., który nie kwapi się do tego, by znaleźć pracę :D

Gość Felek Kartofelek
oho, kolejna "łaskawa"

Gość Felek Kartofelek
więc jednak $$$, miłości nie ma ?

Gość zmuszam sie troche
ale ja nie mam zamiaru sie zmuszac (moj pseudonim to chyba chwyt reklamowy trgo temtu), nie ma chemi i tylko zastanawiam sie czy moze przyjsc ona z czasem fakt pisalam, ze podobaja mi sie niebieskie oczy, a wczesniej tak sie skladalo, ze zaden z moich ex nie byl krawatowcem, chodzacym w koszuli, ale to nie zmienia faktu, ze ten mezczyzna mi sie nie podoba, jest inny, ma piwne oczy, ale nie bede go szufladkowac "brzydki" za to, troche elestycznosci w podejsciu do ludzi ;)

A jakiego chwytu reklamowego uzylas, na tego goscia, zeby go soba zainteresowac?

Gość newdresscode
Nie imponuje mi człowiek, który jest leniwy, pasywny i nic nie chce zrobić ze swoim życiem, więc nie mam podstaw by się zakochać w takim.

Gość Kiss my ass baby
Gołym okiem widać, że do tej pory puszczała się z łysymi dresami w bmkach, a teraz zwyczajnie wystraszyła się przystojniaczka w krawacie bo to burzy jej wyobrażenie o męskim maczo :D

Gość fgfgfggghgh
w moim przypadku jak chemii nie bylo od samego poczatku, tak juz potem tez jej nie bylo, niestety.

Gość Felek Kartofelek
@ newdresscode, nie wykręcaj kota ogonem. Dobrze wiesz o czym mówię, prawdziwej bezinteresownej miłości jak widać nie ma.

Gość zmuszam sie troche
Kiss - hehe zabawne, bardzo macie wykreowane postacie juz w glowie, takie szablony itp. przykre, bo ludzka osobowosc jest duzo bardziej zlozona, a ludzie nie dziela sie na : dresy, garniutury, metale, itp.. Przykre.