Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalaa

konto na facebooku

Polecane posty

Proszę o wyoślenie następującego zagadnienia,mianowicie-Facebook to dla mnie nowość,mam konto tylko na nk.Postanowiłam się tak dla picu zalogować na facebooku.Założyłam konto pod fikcyjnym imieniem i nazwiskiem i wyświela mi się lista osób,które chcą zostać moimi znajomymi,osoby te mają konto na nk,ale są osoby które nie mają konta,kilku nawet nie znam.Jak to jest możliwe,żeby wiedziały ,że załóżmy Anna kowalska to ja?

Gość Perw w przelocie
Do zalogowania potrzebny jest email, w propozycjach kontaktów masz te osoby, które masz w swojej książce adresowej.

Gość dzeeejjjsiii
pewnie założyłaś to konto na adres e-mail, z którego korzystasz na co dzień, masz też na tym e-mailu nk? :o

no, ale jak nie udostępniła emaila, to te osoby nie mogą mieć jej w propozycjach...

Nie wszystkie,na w/w 1o osób,które mi się wyświetlają,kilka nie mają mojego adresu meilowego.

tylko meila udostępniłam,nawet data urodzenia jest bez roku urodzenia,nie dałam zdjęcia,informacji o szkołach.Właśnie w przypadku tych osób,które nie mają mojego adresu pisze tak:być może znasz .........,dodaj do znajomych lub ignoruj

Gość Perw w przelocie
"wyświela mi się lista osób,które chcą zostać moimi znajomymi" One nie chcą zostać Twoimi znajomymi. One nawet nie wiedzą, że się Tobie "wyświetlają". Jeśli masz jakichkowliek znajomych to na tej liście będą też osoby, które znajomymi Twoich znajomych.

Gość Perw w przelocie
*które są

nie mam jeszcze żadnych znajomych,dzisiaj założyłam konto,nie wysłalam żadnego zaproszenia