Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NatkaAvon

Kosmetyki Avon

Polecane posty

Gość NatkaAvon

Witam serdecznie ! Nazywam się Natalia, jestem konsultanką firmy Avon. Zajmuję się doradztwem i sprzedażą produktów owej firmy na terenie Krakowa. Chciałabym zachęcić państwa do obejrzenia nowego katalogu pod tym linkiem: http://www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html. Avon to wysokiej jakości kosmetyki do pielęgnacji jak i do makijażu oraz firma, która angażuje się w walce z przemocą i rakiem piersi. Marka ta jest znana na całym świecie. Codzienne używanie kosmetyków pielęgnacyjnych typu kremy, balsamy, serum, peelingi oraz innych, odpowiednio dobranych do rodzaju naszej skóry sprawia, że nasze ciało wygląda rewelacyjnie. To samo tyczy się kosmetyków do makijażu. Dobrze wybrany tusz, podkład pod kolor cery, cienie do oczu, róż do policzek, kredka bądź eyeliner sprawiają, że naszym make upem , świeżą i piękną twarzą olśniewamy wszystkich na codzień. Avon oferuje wiele rodzajów kosmetyków - specjalnie dla każdego !!! Warto zaufać tej marce i wyglądać oraz czuć się dobrze w swojej skórze :-) Serdecznie zapraszam do obejrzenia nowego katalogu. Jeśli ktoś z państwa chciałby dostać kosmetyki Avon na terenie Krakowa (odbiór osobisty lub tania przesyłka) zachęcam do skontaktowania się ze mną poprzez e-mail: NataliaAvonKrakow@gmail.com. Można również porozmawiać ze mną o kosmetykach firmy Avon i nie tylko :-) poprzez gg, numer: 255888. Chętnie doradzę i pomogę przy doborze odpowiednich produktów do pielęgnacji oraz makijażu !!! Zaznaczam, że nie chcę naciągać na kasę. Jestem zainteresowana tematem. Avon to tylko dodatek rozrywkowy dla mnie i możliwość zdobycia kolejnego doświadczenia. Zapraszam do rozmowy !!!