Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as;djcoqerwncl

Do dziewczyn po cesarce- nie boicie się?

Polecane posty

Gość as;djcoqerwncl

Że jak to przy operacji, narzędzia mogły być źle wysteryzlizowane i moglyscie zlapac np hcv lub hbv czyli wirusowe zapalenie watroby typu c lub b? albo hiv? Ja nie wiem czy sie zbadac po tej cesarce czy nie?

Gość tamiko uno
ja miałam cesarke - nie wiedziałam że tak wyjdzie musiałabyć i konies. mineło już ponad 2 lata i czasami boli mnie w okolicach szwa jakby coś ściska tak delikatnie, nie myślałam jednak o badaniach

Gość as;djcoqerwncl
W okolicach szwa to bedzie bolec, nawet do roku:) a poza tym te choroby ktore wymienilam,a raczej wirusy, nie bola.

Gość jojooooo
nie boisz sie ze przy naturalnym jak beda ci nacinac krocze to cos zlapiesz bo narzedzia niesterylne ?

Gość as;djcoqerwncl
no tez fakt, bo naruszenie ciaglosci skory. W kazdym razie chodzi mi o samo robienie badan po porodzie. Czy ufacie szpitalom? Ogólnie jak jest centralna sterylizatornia, to oni chyba dobrze te narzedzia sterylizuja?

Gość napalona onaa
dlatego rodziłam w prywatnej klinice, podobno najlepsza w moim mieście. nie wyklucza to rożnego rodzaju nie przyjemnych przygód ale niweluje je do minimum.

Gość svrrrrrraaa
napalona, tego nie bylabym taka pewna...przeciez szpital np. wojewódzki z dobra sterylizatornia jezli chodzi o czystosc narzedzi, nie odbiega, a przynajmniej nie powinien od prywatnej kliniki.

Gość napalona onaa
tak tyle ze, nie ma takich akcji jak noszenie dzieci w kieszeniach, wynoszenie dzieci przez osoby obce, ograniczony wstep, połozne na pstrykniecie palca. w szpitalu rodzisz i sama odrazu robisz wszystko jak otworzysz oczy. myjesz kapiesz karmisz, w klinice nie musialam wstawac przykladali dziecko do piersi..... i wiele innych udogodnien. mysle ze kazde pieniadze sa warte tego spokoju. p.s. trzeba brac pod uwage ze jak beda komplikacje podczas porodu to dziecko trafi i tak do szpitala po ktore przyjedzie karetka na sygnale, rodząc w szpitalu wszystko masz na miejscu nie ma jezdzenia po miescie karetka.

Gość as;djcoqerwncl
noszenie dzieci w kieszeniach?:) tell mi about it:) o co chodzi?

Gość as;djcoqerwncl
o matko, co za kretynki! Ludzie bez serca:(

To tak samo jakbym Cię zapytała czy nie boisz się takiego zakażenia po wizycie u stomatologga (i zabiegu plombowania np.) Nie wiem, być może jestem czymś zarażona, ale nie miałam wyboru. CC w naszym wypadku było koniecznością.

Gość bkbff
no wlanie,up