Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selenaaaa

dziewczyny, mam pytanie...

Polecane posty

Gość selenaaaa

wiem że pewnie zostane wyśmiana i zwyzywana ale jednak zapytam. Od paru miesięcy spotykam sie z facetem, ja mam 18 lat on 22. nie jesteśmy razem ale całowaliśmy sie i takie tam :O i dzisiaj gdy do mnie wpadł położył sie koło mnie na kanapie i przytulił na co mu pozwoliłam a potem zaczął obmacywać mnie po cyckach :D :O a ja kazałam mu mnie zostawić... na co on sie zdziwił że zachowuje sie jak dziewica :O prawda, jestem dziewicą miałam 2 chłopaków wcześniej ale byli w moim wieku i tak nie robili... nie mam doświadczenia w tych sprawach :( pytanie: czy jestem dziwna? czy chłopak z którym sie jest albo spotyka ma prawo do obmacywania dziewczyny? :( :O

Gość selenaaaa
przepraszam że tak chaotycznie to napisałam, ale pisałam szybko :( prosze,mógłby mi ktoś powiedzieć?

Gość hmm to moze ja teraz..origynal
nie, nie jestes dziwna, jestes niedoswiadczona, jestes dziewica i to nic zlego :) ten koles jakis napalony jest i widac, ze Cie nie szanuje. Krotko sie znacie? Moze jakby Cie lepiej poznal to wiedzial by, ze jeszcze jestes zielona w tych sprawach ..i byl by delikatniejszy.. choc moze to taki typ, co lubi sie zabawic, jak tak to odpusc sobie.. bo nie warto. a jak koles w porzadku to pogadaj z nim .. jak nie ucieknie, bo mu zalezy i nie chodzi tylko o jedno, to poczeka :)

nie łam się, to że nie jesteś gumową laką to jeszcze nie znaczy, że jesteś dziwna. To nie owoce w sklepie, aby macać... Poza tym, to obrzydliwe jak faceci się czasem zachowują. Żadnej k*** ogłady i jeszcze wielkie zdziwienie...