Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

ich liebe dich

Polecane posty

Gość nie mogłaś więcej tych
tematów załozyć??:D

Gość fgfgfggghgh
juz ci lepiej pociągla obwisla mordo?

Gość czy to ty jesteś
tą która sprzedała sossssssa na demoty? :O

jeszcze więcej założę, nie bój nic 👄 no ja nie wiem, co to ma być. bądź co bądź, ja się w lepszy sposób dowiaduje, ale nie wiem, czy Ty pod pewnym względem nie byłaś w lepszej sytuacji... tego Ci poniekąd zazdroszczę :O

Ja się do zajętych nie podwalam :) Mam zasady, a Ty zrób to co uważasz za słuszne.

Jak by miała wieksze cycki to by była do zrobienia :classic_cool:

... weź teraz w chuja nie leć, przypomnieć Ci co mi jeszcze wczoraj pisałaś na temat pana o inicjałach D.L. ?

Gość czy to ty jesteś
no to widzę,że coś się rozbestwiłaś,kozaczysz na kafełe jak nie wiadomo kto.. ciesz się dziecko,ze cie na policję nie podał ...a nie ironizujesz teraz .

Gość dssssssssssfr
ceri paszczaku szczoch

Gość listki_osiki
podrzućcie tą stronkę na demotach :D

na policję? hahahhahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahhahahaha upublicznił swój wizerunek w internecie = mogę zrobić z nim, co mi się żywnie podoba. to nie ja przerobiłam jego zdjęcia, tylko zrobiłam uroczy kolaż. zresztą mam większe zmartwienia, niż coś, co zdarzyło się z 8 miesięcy temu.

Gość czy to ty jesteś
tak ? teraz kozaczysz,a jak przepraszałaś i zwiałaś z kafe na taki długi czas to Ci nie latało.. jak Cię postraszył policją to podkuliłaś ogon

o czym Ty pierdolisz, za przeproszeniem? przeprosiłam jedynie sosssssssa, bo fchuj mi było przykro, że aż tak go to upokorzyło, zresztą nadal jest mi z tego powodu źle. a Was mam w głębokim poważaniu i nigdy nie przepraszałm 🖐️

da :D chyba dziś idę z bitch na kawusię. dobrze jest pogadać z kimś w podobnej sytuacji.

Gość czy to ty jesteś
wyszukałabym coś ale mnie się nie chcę,jestes najbardziej wulgarną osobą na tym forum i jeszcze zbyt dziecinna zeby wyzywać i bluzgać. Już kiedyś mnie zwyzywałaś,nic z tym nie zrobiłam bo było mi Cię zal jak chceli Cię podac na policję.

kiepsko znasz kafeterię, jeśli uważasz mnie za najwulgarniejsza osobę tutaj. dziecinna to swoją droga, ale nie wiem skąd akurat Ty miałabyś posiadać wiedzę na ten temat. nie przypominam sobie żebym kogokolwiek tu zwyzywała, nie licząc osób, które uprzednio były dla mnie, DELIKATNIE MÓWIĄC, kurewsko chamskie 🖐️

no trzeba by coś działać w tym kierunku. nie wiem, która z nas ma bardziej ograniczone pole manewru, ale sytuacje są w sumie podobne.

Znaczy ja tak tylko się rozerwać. Póki co nic nie planuję. Czekam aż wrócisz. 😍