Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

ich liebe dich

Polecane posty

Gość czy to ty jesteś
mało wiem ? zwyzywałaś mnie od najgorszych jak Ci zadałam jedno pytanie i to nie tyczy tylko mnie,fakt faktem,że nie masz za grosz taktu ale czasem trzeba się opanować bo tutaj jest wielu ludzi starszych od Ciebie i jakiś szacunek się należy, oczywiscie w obie strony.Pracuję w opiece społecznej także trochę o ludziach wiem .

Vamos, zapraszamy :D Kochana, od razu jak wrocę, to musimy się zobaczyć, nie ma przebacz!

jakie to było pytanie? i czy masz pewność, że to byłam ja a nie Iookrecja, lookrecya, bądź loookrecja? :D

Gość czy to ty jesteś
nie to byłaś Ty,pamiętam to do dziś bo jeszcze rozważałam zgłoszenie sprawy na policję pytanie dotyczylo sosssssa nie był w nim przekleńst ponieważ nie mam w zwyczaju ubliżać ludziom,a sama zostałam przez Ciebie zwyzywana tak,że aż szkoda słów

możemy skoczyć, ale najpierw musiałybyśmy mieć pieniążki :( nie wydaje mi się, zupełnie nie przypominam sobie takiego incydentu, może byłam wyjątkowo zdenerwowana? ale i tak coś tu nie gra.

Gość czy to ty jesteś
co Ci nie gra? co ma do tego zdenerwowanie? Nie powinnaś nikogo obrażać.Przykro i nawet trochę wstyd,że taka ładna dziewczyna jak Ty klnie jak szewc,nie jestem jakims moherem bo mam 31lat ale powinnas trochę się czasem pohamować,tyle ode mnie,żegnam 🖐️