Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werdenka

ile i jakie pojemnosci butelek na poczatek

Polecane posty

Gość werdenka

jakie mam kupic szkalne czy plastikowe, jakiej pojemnosci, mysle ze bede karmic piersią ale jak bede odciagac pokarm to wtedy sie przydadza

Ja na start miałam plastikowe AVENT . Mąż nie wiedział czy ma kupić 125 ml czy 250 ml więc kupił dwie . Ale do ok 3 msc uzywalam malej

Gość Gosiaczkowo
ja miałam tylko jedną 125ml w zestawie z laktatorem Avent. Karmiłam tylko piersią do 5mies., więc praktycznie stała nieużywana. Może ze trzy razy ściągałam

Gość Lovi258
ja miałam dwie butelki z Aventa plastikowe antykolkowe jedną bo mleka a drugą do herbatek

ja miałam Canpol baby. jedną małą, plastikową. zupełnie wystarczyła. też karmiłam piersią, ale jak wychodziłam to zostawiałam mleko i wtedy była potrzebna. a i na początku mały strasznie ranił mi brodawki i jak mocno bolały to też odciągałam mleko i z butelki podawałam.

Gość werdenka
a myslicie ze Avent nie jest przereklamowany? to moze kupie na początek 125i 250 ml.

kup TT mają smoczki podobne kształtem i miekkościa do piersi. Jesli chcesz karmić naprzemian MM i piersią albo chcesz odciągac- to te buteleczki najlepsze