Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

zycie jest piekne

Polecane posty

Postanowilam wiecie ograc mojemu mlodszemu braciszkowi jego biologiczna mamusie. Nie mamy czasu do stracenia bo jutro nowy dzien - nowy atak Polakow na pewno. Powiem wam szmata jest on rowna, ale jedna rzecz wymyslil niezle - tym sie uratowal, ale nie napisze wam czym i ja se wzielam to od niego. I teraz mi TAK DOBRZE. I jak ma moj rodowod wiecie to powinien TAK SAMO myslec i takie cos miec w oczach. Bo mysli na pewno jak mi ograc to co widzialam ze poszlam z pracy. Tego sie nie ograc, ja to mam na zawsze, ale wiecie ztego jest dobrze USA. Bo tam nic nie ma tylko to co widzialam i z tego jest rodowod na szkole, na magazyn/sklep i na lekarza. No to genialne to jest. Zawsze gdzies cos sie dostanie - szkole mozna pomawiac, byle co i tyle. A tak to wiecie - tu nie pasujesz, tam nie pasujesz. Bo oni nie rozumieja czemu rok siedzialam w domu a nie robilam czegos np. doktoratu. A mialo to sens wiecie? ZEROWY dyc. Bez sensu. Ja mialam byc zoolog owadow i ekolog wilka - to by bylo genialne, ale musialabym brac pod uwage doktorat. Co wy - wyszlo co wyszlo i tyle. Ale ten wilk nawet po tej durnej fizjologii roslin mogl - ja wiem czemu i tyle. Bo ja bylam dobrze na biologii i tyle. A uczelnia swoje robila. Kurde jaka ja bym byla madra gdybym wymyslila I ZREALIZOWALA ekologa wilka. Czy w ogole wilka - zoologia tez pasowala i tyle. No ale jakie szanse i tyle. Male. Zerowe. Ale chcialam takie cos robic. :classic_cool:

I tyle z calej biologii wiecie. Zycie bylo zyciem i sie poddalam tez. Czy mialam racje? Moze mialam stac wyzej, ale z takiej uczelni wymyslic wilka w Niemczech na przyklad czy gdzies. Z zoologii? Owadow? Eee bez sensu. Od razu by musialo byc wyzej i koniec. I uczyc do szkoly. Wilk w pracy magisterskiej. Ooo to by bylo cos. To by bylo warto na studia isc biologiczne, a tak to nie i tyle. I tylko ekologia i koniec. A dalej? No nie wiem - byle nie szkola. LAB by pasowal, nie? Bo ja mam lab do dzis PO MATCE ja wiem jak i koniec. I nic wiecej nie napisze. Z HISTOLOGII mam lab bo dokladnie wiem jak. Tak jak mnie zle potraktowali na uczelni i tkanki im leca przeze mnie bo w sumie moze i chcieli mnie wyrzucic a za co? Bez sensu :( Przedmiot bez znaczenia, a problemow i tyle :(

Gość zycie jest fajne jestem
po 50 coś tu nie widać osób w moim wieku tzn panów konkretnie , przeglądam topiki sama dzieciarnia ewentualnie labidzące albo przemądrzałe baby

No i pozostal mi ten mlodszy brat, nie? Taki horrorek on jest. Ja tez mi powie. No taki dopust i tyle ta nasza rodzina. Kazda mi powie i po co tak stal o rodzine. Kazda to dopust. Ale wiecie rodzine trzeba miec. I zeby dbal o zdrowie bo kurde teraz z tych lodowek do cieplego i tyle. No i ma pracke i moze sobie fyrac dalej. A w sumie ze wzgledow zdrowotnych powinien moc tam byc. Bo wiecie - co ja tam robilam TO SAMO pomyslalam - a w lodowkach w Niemczech zawsze cos bedzie. No i te nocki - tam kaza mi chodzic na nocki to pojde. I tak sobie tam chodzilam. A on no wiecie - czy powinien isc do lekarza to sam niech sobie oceni - do psychiatry powie - niekoniecznie - badania kontrolne niech sobie zrobi. I po nim powie bo nikt go tam na stale nie chce.Eee tam - dawno by to knolil. Moze byc i tyle. A nawet ze zdrowia musi bo tak i juz. Moze sie domysli o co chodzi. Powinien sie zapytac jak to w tych lodowkach powinno byc - raz cieplo raz zimno. Eee tam mi powie - nic mu nie ma. No coz... ja juz widzialam 18 latka co sie przekipnal z dnia na dzien i uwazam, ze on jest caly tym zaburzony i tyle. I to pewnie z tej matki jego jest i tyle. No to mu ja zostawie. Ja chyba POMALU wiem juz wiecie jak to bylo z ta matka i tak dalej... i wszystko pasuje do kolezanek z klasy bla bla bla... no ale... a to mu ja zostawie. Ale to wszystko matka. Powinnam mu wziac te matke. W Holandii mu ja wezme zeby nie bylo ze JA stoje o Polske bo nieprawda. A tak bedzie sie z tej matki wydawalo i tyle. To tam ja ogram, a tu niech se ja ma. Gwiazda rodowodowa - niech se ja ma nie? Co uwazacie? Uwazam ze zostawic i tyle.

Teraz juz wiecie bedzie chcial tego brata w Polsce - za pozno. NIe ma tak. Juz ma tego niedzwiedzia brunatnego i TO JEST JEGO BRAT. Nie zasluzyl na drugiego blondyna. No to jest skomplikowane. Nie chce isc na morze. Moze jest ladowym niedzwiedziem juz, ale dla mnie jest na krze i musze o niego stac. Ja mam 2 siostry samobojczynie. Ta jedna cudem uratowana i tyle. No one sobie juz poradza i tyle. No i koniec. Co jeszcze nie wiem. Nie chce mi sie tu juz pisac. Na razie spadam...

Ten wulgarny list to podszyw jest. Ja nie uzywam takich slow. No mam nadzieje, ze moj braciszek pojdzie do biblioteki sobie wiecie i sobie poczyta rozne rzeczy. Zobaczymy co bedzie dalej. Tego brata w Polsce Z RODZINA nie ma. Ale mu zalezy na rodzinie? Na czym jemu zalezy. No i ma tego aktora i to juz musi pilnowac bo se sam bedzie pisal jak Szekspir, a tak mu cos tam podesle i tyle. Musi z nim dobrze zyc i tyle. No tak mu zalezy na rodzinie, ale wiecie - i tak nie mialam szans tam pracowac. Teraz ale widzicie - powinno mi na tej pracy zalezec? Nie i tyle. Musi mi tez pasowac do wszystkiego. Inaczej sie nie da wiecie. Ten moj braciszek to taki dopust bedzie na tym wschodzie ze cos strasznego, ale taki sobie jest i bedzie i tyle. I koniec. A ten aktor jest z niego tez zaburzony bo mu mowia na pewno, ze jakies sceny ROZBIERANE - nie, nie osiagnalby tym nic. I sluchajcie nie wiadomo jak jest - kiedys pisarz i do tego wszystkiego co robia pasuje wydawnictwo teraz wiecie. Cos podobnego teraz. Nie wiem - na motywach czy cos? Filmy z tego krecic. Bo ja wiem? Ale ksiazka pasuje, a pewna pisarka tylko 1 blad bo by wszystko bylo inaczej - wszyscy mysla ze to baja, a to na faktach autentycznych i chodzilo wylacznie o studia wiecie, ze pewna bohaterka ksiazki skonczyla wyzsza uczelnie. Tylko o to chodzilo. A reszta przed i po oprocz sieroctwa to same pierdoly i tyle. No ale to tak napisala, ze zarobila krocie. Doslownie tak jak dalej bylo i tyle. Ale w sumie same pierdoly i tyle.

Wiecie napisze wam cos innego - dzis szlam parkiem - jak ja bym chciala miec 2 malutkie pieski wiecie. Jakie to by bylo fajne - takie 2 wesole kundelki wiecie, ale nic z tego. Jakie zycie jest OKROPNE.

Napisze wam jeszcze, ze oni mnie nie doceniaja w tej Holandii ale jeszcze im przywale wiecie. Oni mysla ze sa najmadrzejsi na swiecie. Chwila moment i ich nie ma. Takie jest zycie i tyle. Na razie moga byc bo nie jestem w USA to po nich i tyle. Im Bachleda potrzebna, ale maja. I Wajda jest oddzielnie i Bachleda - wszystko rozdzielone. Ja sie tez oddzielam - od rodziny od wszystkiego i moje zycie. 30 minutowy film o wilku Z SENSEM. Ciekawe czy to jest realne? Polskim mi powiedza i sie smieja ze juz nie ma wilkow w Polsce. No ale historycznie - ile to bylo tych wilkow, kiedy, ile jest i zachowania wilka wiecie. Takie rzeczy mnie interesuja a reszta nie i tyle.

Wiecie - ja sobie o wilku pozbieram ale zawsze mi bedzie przykro ze nie dostalam tego dr. Tyle roslin, tyle wiedzy. To do piekla za mnie. Ja tylko tak pisze. Jakas szkola parafia. Zeby sie nikt nie ludzil bo nie mam za co zyc i to jest wina uczelni mojej. AMEN. A reszta mnie nie obchodzi. W Holandii mialam byc 3 miechy i tyle. Koniec. A pozniej normalne zycie mialo byc i tyle. W ogole inaczej sobie wszystko wyobrazalam, ale jest las i jest wilk w lesie. Jak ja mam tego wilka bo zwariuja. Niech zwariuja. Nic nie powiem wiecie - jak mnie tu bylo ciezko. Ja naprawde moge calym swiatem stad rzadzic a oni sie smieja na zachodzie. Na razie moga nasi byc w Holandii bo Diana wyraza na to zgode a cos sie zmieni i nie ma. Po nich. Z morza to wyniknie juz napisze i tyle. Tak beda mowic i to jest prawda bo Holandia w Polsce na Pomorzu powinna cos znaczyc. tam tylko morze sie liczy i zeby byly panstwa z tego bo tak skad? Z samolotow. USA DLA NIEMCOW. A oni skad? i tyle :( A Diana krolowa - jakie maja szanse? Zadnych.

Wiecie o co ja mam pretensje do ojca - jak sie dzieku nadaje rodowod to sie o nie STOI. Czy oni sa NORMALNI? Daja rodowod i pieprza. TYM BARDZIEJ sie trzeba dzieckiem interesowac - do widzenia. Co to ma byc? Ja sie mialam rodowodu domyslic. A siostry? No to mialy rodziny ze im mowili. Mnie tez, ale smiali sie i mi wszystko zajechali, a ja stalam sie jednym smiechem wiecie - do dzis. Do kabaretu. Przez to ja zawsze na kafe daje smutne minki, ze zycie jest smutne i tyle. Po co sie tak smialam zawsze jak dekiel? Z tego. A i tak mialam zle nadany rodowod i tyle. No ladny mam ten rodowod, ale dzis - jak wiem co dalej, a tak? Tez ladny ale trudny. No bo Rzym to wilki i co ta swieta Elzbieta miala do powiedzenia tam. I mial byc Jan Chrzciciel a bylo zwierze i w koncu w zyciu - bo dlaczego lesby nie umieja dac mi rady - bo spotkalam kiedys lasek od Jana Chrzciciela i mnie ograla. Ona miala mi powiedziec zwierze i roslina i praca stala, a ona sie ze mnie smiala - jaki rodowod. I to LESBA i tyle z wszystkiego. I jak ja MATKA nie dalam facetowi rady. No dzis jej przywale w morde, a wtedy nie. Za duzo zwierzat wiecie. Za duzy wplyw zwierzat i tyle. Dzis jakby w leb dostala to nie wstanie a tak? Za co sie zapytaja. Za wszystko. Za to ze zyje i koniec :(

Zjebala mi cale zycie ta lesba ale Jana Chrzciciela mam i te okolice i wszystko. A ona chyba sie bala mnie Z TEJ OKOLICY. Bo czemu ona przestala sie odzywac. Pojdzie jej rodowod ode mnie i poszla. Od kogo ja moglam byc? Ale lesba i poszla. Jedyny powod bo tak by tam sie kulalo, a tak? No wiecie... miala mi powiedziec roslina i zwierze choc moze i mowila i moze mialam . No to mieli mi dawac prace stala w szkole, nie? Idioci i tyle. I swinie i zera - jak w tej Holandi i Niemczech.

Wiecie - jeszcze wam napisze, ze ludzie w tej okolicy skreslili mnie ze jestem durna. No dobra. Moze i jestem TROCHE, a oni? Ale dekle dopiero. Gdybym wam napisala co te cmoki zrobily to byscie sie zalamali. Naprawde. To ma wplyw na historie Polski. Ale w sumie? Nie wiem. Na moje zycie STRASZNY. Bo czemu nie mialam lasu? Przez nich. A wilka skad mam jak lasu nie mialam? Bo to jest przez DURNYCH LUDZI tu. To jest skomplikowane straszne i nie chce za duzo pisac, ale to nie jest moja wina. To wszystko jest bardzo skomplikowane wiecie. To nie ja przpieprzylam sobie las bo wiedzieli, ze lasu nie mam. Ale nie wiedzieli czemu. I ja bym od siebie miala, ale raz widzialam teatr i teraz sobie musze poleciec - co to za sztuka i ja tak stracilam las. Troche tak, a troche inaczej jeszcze. Tak czyli IMIENIEM DIABLA jakiegos. I tyle. No ja jeszcze do tego dojde. W podstawowce las stracilam i mi to mieli powiedziec. W zyciu bym wtedy na biolke nie poszla wiecie. A na co? Na filologie. A tak? Chociaz nie wiem - moze i na biole dalej. A nie wiem. W kazdym razie tu gdzie mieszkam BARDZO SILNIE powinnam miec las, a ludzie tacy Niemcy ze lasu zero, a prawdy w tym mniej niz zero i tyle. Jak maja rodowody i tyle. A po co one sa to wiadomo i tyle :(