Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parram parram

chemia, prazyciąganie...

Polecane posty

Gość parram parram

Poznałam ostatnio chłopaka, który ma tak świetną osobowość pod względem intelektu, że nie mogę mu się oprzeć. Wygląda tak sobie, jeśli chodzi o jego podejście do życia to też średnio mi się podoba, ale jednak ciągnie mnie do niego niesamowicie. Dawno już nie czułam do nikogo takiej chemii mimo że w zasadzie regularnie chodzę na randki. Ale oczywiście musi być jakieś ale ;] rzecz w tym, że on nie chce zobowiązań, związków itp.. Ja z jednej strony nijak nie widzę w nim partnera życiowego, a z drugiej nie umiem oprzeć się feromonom. Kręci mnie intelektualnie... i co tu począć?

Gość gwiazda523
idz na całość ja wyznaję zasadę :jak dwie osoby maja film na siebie to poszło i tyle

Gość parram parram
całość już była ;] nie żałuję. martwię się tylko, że będę tęsknić, a on się znudzi bardzo szybko- lojalnie ostrzegał więc niby wiem na czym stoję.. jednocześnie ciągnie mnie strasznie!

Gość no i co?!
mam podobnie,ale facet jest mega przystojny...

Gość parram parram
no właśnie mnie fizyczność aż tak nie kręci.. i to ogólnie.. w ogóle rzadko mnie ostatnio faceci kręcą... ale nasze rozmowy, napięcie, chemia właśnie wynikająca z rozmów a nie seksownego ciała jest niesamowita!

Gość no i co?!
no po prostu takie ciacho, że .............. :P ale i fajnie mi się z nim rozmawia, ma niezwykłe poczucie humoru, fakt jego styl życia tez mi się za bardzo nie podoba... no ale... :) jego męskość-BOSKA

Gość parram parram
no i co? ten mój to nawet nie ma się czym pochwalić.. ale i tak mnie pociąga! masakra :o

parram parram Poznałam ostatnio chłopaka, który ma tak świetną osobowość pod względem intelektu, że nie mogę mu się oprzeć. Wygląda tak sobie, jeśli chodzi o jego podejście do życia to też średnio mi się podoba, ale jednak ciągnie mnie do niego niesamowicie. Dawno już nie czułam do nikogo takiej chemii mimo że w zasadzie regularnie chodzę na randki. Ale oczywiście musi być jakieś ale ;] rzecz w tym, że on nie chce zobowiązań, związków itp.. Ja z jednej strony nijak nie widzę w nim partnera życiowego, a z drugiej nie umiem oprzeć się feromonom. Kręci mnie intelektualnie... i co tu począć? No właśnie i tu dobrze, nieświadomie napisałaś. Gość najprawdopodobniej używa feromony. Sprawdź to spotykając się z nim kilka razy, najlepiej jak będzie po pracy. Kiedy ich nie urzyje, tego dnia zrobi na tobie mniejsze wrażenie. teraz żyjesz wyobraźnią, którą podsycasz. Ja używam feromonów, już nie do podrywu, ale do osiągania korzyści np. przy jakiś sprawach. Nawet nie wiesz jak działają na kobiety i jakie one są miłe :)

Gość no i co?!
o cholera, może i ten używa??? :/ :D a mam to gdzieś! jest boski i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

feromony tak dizałają, że kobieta przy facecie ciągle gada i czuje się bardzo dobrze w jego towarzystwie. Gadają jakby byli starymi przyjaciółmi. Mimowolnie niby przypadkowo się dotykają ręką, szukają kontaktu, sa radośni, w dobrych chumorach i całyyy czas gadają :P A jeśli chodzi o seks, to jest 2 razy lepszy.

Gość parram parram
nie nooo... feromony? nie mów nawet.. to by było takie tanie ;p