Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas tam jolka :)

Panowie, jak lubicie być masowani po plecach?:)

Polecane posty

Nigdy nie robiłam facetowi masazu pleców, ale teraz bardzo bym chciala nie wiem jednak jak sie do tego zabrac :) panowie czy moglibyscie mi pomoc i opisac w jaki sposób lubicie być masowani po pleckach? szczegolnie po stresujacym dniu;)

Gość dojrzały facett
ja tam najbardziej lubie być masowany po moim kutasku a szczególnie uwielbiam gdy robi to jakiś młody menszczyzna

powaznie pytam, wolicie mocny i zdecydowany masaz czy takie zwykle "mizianie" tez was kreci? szczegolnie jesli to element gry wstepnej;)

A lubicie gdy w trakcie masarzu wkłada się wam paluszek w pupcię ? Ale tak głęboko aż po dłoń ?

Gość Aniula:))
Moj facet po stersujacym dniu lubi gdy masuje go po plecach mocno. Ale dla relaksu uwielbia mizianie :) Pozatym, prawda ze bardziej woli jak mu sprawie masaz kroku :P haha!!

Gość niezaspokojona koteczka
Wydaje mi się ,że masaż pleców u mężczyzny działa bardziej relaksująco i odprężająco ,no chyba że się jest na golaska to co innego :) Mój przynajmniej tak to odczuwa :)

Gość dede1
to ty go masujesz w ubraniu ? ciekawe ... :o

Gość niezaspokojona koteczka
nie w ubraniu ,w szacie zakonnika :D sory,mam dzisiaj spóźniony zapłon i nie doczytałam ,że to ma być masaż erotyczny ;) ale i tak uważam ,że taki masaż tylko relaksuje ;)

Gość po plec-ny
ja lubię masaż stopkami, po plecach też ;)

Gość Bradypus
Droga Jolu Zadaj to pytanie na www.masowani.pl Tam jest paru fanatyków masażu to z pewnością dostaniesz wyczerpującą odpowiedź

Gość kamilek dla wszystkich : )
Ja uwielbiam, jak dziewczyna "mizia" mi plecki swoimi łapkami, a potem schodzi w dół (przy czym całuje) i wkłada rękę do odbytu mego, aż po nadgarstek, a potem pieści mi pupę :)

Takiego profesjonalnego, terapeutycznego masazu to nie dasz rady mu zrobic. Bez znajomości anatomii, technik masazu i sporej siły w rekach wyjdzie z tego raczej ugniatanie ciasta na pierogi. No i potrzebny jest do tego specjalny stół, bo jak mu siadziesz okrakiem na tyłku próbując uciskać mięśnie, to zaraz Tobie zaczna drżeć uda i rozboli kręgosłup. Ale możesz do niego podejść, jak siedzi na krześle i troche pougniatać kciukami mięśnie ramion i obszar wzdłuż kręgosłupa. Najłatwiej to robić z oliwką, jesli ktos dopiero sie uczy, bo naciagając za mocno skóre sprawisz mu ból. Jak mu sie zrobi fajnie, to powiedz, żeby sie położył i spróbuj takiego delikatniejszego masowania dla rozluźnienia i podniecenia go ;) Jest duzo filmików w internecie o masazu, pooglądaj sobie.

Gość facet 1234
jak chodzi mi po plecach