Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka pijaka.

On znowu pije :(

Polecane posty

Gość Córka pijaka.

Ja juz nie mogeeeee

Gość nie tak łatwo
Nie łatwo zyje sie w takim domu gdzie pija.. ! wiem bo przechodzilam przez to samo.. No nie codziennie rodzice pili.. Ale kak zaczeli to i tydzien czasu bylo chlanie :( Naszczescie wyszlam za maz i nie musze juz ich oglac.. Mam meza i synka.. Spokuj nareszcze.. a nie tylko zachlane mordy.. BLEEEE!!

Miej pretensje do swojej matki, że pozwoliła się ruchać pijakowi i zaszła w ciążę. To zawsze jest wina kobiet, że córki maja w domu piekło z ojcem pijakiem. Każda rozsądna kobieta natychmiast by odeszła od pijaka, a nie wmawiała sobie, że go kocha i jakoś to będzie.Najlepiej odejść zanim się zajdzie w ciąże i wybrać porządnego faceta. Jeśli facet zaczyna pić po latach, to też trzeba zwiewać. Podzielić majątejk na pół i nawet kupić kawalerkę, albo domek pod miastem.

Gość nie tak łatwo
Od dziecinstwa tak bylo.. Zamiast oni wychowywac swoje dzieci.. Wychowywalam je ja.. Czyli moja siostre i brata..

nad pijKIEM NIE WOLNO SIĘ LITOWAĆ POTRAFI WSZYSTKICH POCIĄGNĄĆ ZE SOBĄ NA DNO

Gość nie tak łatwo
A co mowia jak zwracalam uwage?? Pija bo zapijaja problemyy.. A jak otrzezwieja.. to jest Broblem.. BO PIENIAZKI SIE SKACZYLY..

Gość Córka pijaka.
moja mama go nie zostawi..udaje ze nie widzi..zbiera puszki i butelki... :O nie zaoponuje..

Gość nie tak łatwo
A mama pije?? masz rodzenstwo?? ile masz lat??

Gość Córka pijaka.
Mama nigdy Mam rodzenstwo, jedno starsze,dwoje mlodsze Mam 23 lat,studiuje,niedlugo chce wyniesc sie na swoje

Gość nie tak łatwo
o nie jest tak zle bo ona nie pije.. :)

Gość nie tak łatwo
U mnie oboje pili i pija.. Mama troche zestopowala.. Ale czy ja wiem.. Byle glupia okazja i znowu to samo

Gość Stefanooo
moj stary tez daje kiedy tylko ma kase 🖐️ dzis od 3 nad ranem wlaczyl muze :O CZASEM MU JE BNE

Gość nie tak łatwo
A co tamm.. Nawet jak sklepy po zamykane i wstanie z wyciagu o 1 w nocy to i tak na stacje wali.. mimo ze spory kawal ma..

mam taki problem moj chlopak mieszka z takim ojcem i matka i bratem, tamci w separacji, on matke utrzymuje, rodzine chcemy zakladac i sie wyniesc, ja nie mam nic naprzeciwko jego mamie i nawet za tym by ją wziął, ale ona domu nie zostawi, wiec on musi sobie albo zycie spierdolic i pilnowac jej tam albo uciec i nie myslec o niej czemu tego pijusa swiat nosi?