Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freedom1999

co robić? Myślę o innym

Polecane posty

Witam, mam problem. Jestem dwa lata z chłopakiem a teraz pojawił się ktoś i nie mogę przestać o nim myśleć. To jest chore, boję się. Zal mi mojego chłopaka bo o niczym nie wie. Pogubiłam się, co teraz? Słucham dołujacej muzyki i płaczę.

Gość każdy normalny facet
Jedyna metoda na pokonanie pokusy to uleganie jej :)

Gość skrzywienie
rocznik 1999??? co za dzieci tu siedza :O

ale nie mam czemu ulegać bo nie ma nic z drugiej strony. Ten ktoś jest nieosiągalny, moje zycie to dno. Ciekawe ile bd jeszcze żyć w tym zakłamaniu. Czy ktoś wie jak mi ciężko?:(

Gość skrzywienie
ale problemy masz jak dzieciak. Kochasz obecnego chlopaka? jak nie to go zostaw i albo uloz sobie zycie z tym wysnionym, a jesli jest nie osiagalny to z kims innym. Bo najgorsze jest oszkuiwac druga osobe, ze sie kocha, a myslami byc przy innym.

Gość taaa jasneeeaa
92 jeszcze lepiej :P skoro jest nieosiągalny to po chuj o nim myślisz? nie niszcz tego co masz :O

masz rację. TYLKO NIE UMIEM ODEJŚĆ. Nie potrafię zostawić moich dwóch lat, jego nie umiem zostawić. Zauroczyl mnie ktoś i wiem że to minie bo nie ma odwzajemnienia uczuć choćby najmniejszych z jego strony, wiem to. Jestem kłamca:(

"skoro jest nieosiagalny to pochuj o nim myslisz?" Zakazany owoc najlepiej smakuje nie wiesz o tym? Jutro go zobaczę, bd miała z nim kontakt. Jeszcze wczoraj sie cieszylam z tego ale zdalam sobie sprawę że jednak nie ma co się pogrążać, chcę to przerwać mam cudownego chłopaka a w głowie kto inny :(