Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelka80

oddam ciuszki

Polecane posty

Gość adelka80

Cześć! Dostałam od kuzynki z Niemiec naprawdę ładne ubranka po jej córeczce (68 - 74), niestety, na moją pociechę są w większości za małe. Nie chcę sprzedawać ubranek na allegro, bo nie mam na to czasu a poza tym nie czułabym się fair - dostałam je za darmo. Nie mam nikogo w swoim otoczeniu, kto mógłby je wykorzystać. Nie oddam do MOPSU, bo tam trafią w nie wiadomo jakie ręce a są naprawdę ładne i zadbane (wyglądają jak nowe). Chętnie podaruję je jakiejś potrzebującej mamie ale naprawdę potrzebującej a nie takiej, którą stać żeby sobie kupić. Może jest ktoś z Gliwic, bo tam mieszkam a jak nie to wyślę ale trzeba będzie sobie pokryć koszty wysyłki. Są sukieneczki, geterki, kilka par body nowych, 2 wiosenne kombinezony, kilka ogrodniczek, czapeczki, koszulki na lato, dwa dresiki i cztery bluzy. Firmy: Toppolino, Cocodrillo, Okey. Czy są tu jakieś chętne i uczciwe mamy, które wykorzystają te ubranka, bo nie stać je na nowe a nie sprzedadzą na allegro?

Gość adelka80
nie ma chętnych mam?

Gość dobra rada oja
myślę że taką propozycję powinnaś przedstawić na typowym forum dla mam, bo na kafe to różne osoby siedzą ;)

Gość adelka80
czyli gdzie zadać to pytanie? Bo naprawdę chciałabym żeby jakiś dzieciaczek wykorzystał te ubranka - są piękne i zadbane. Nie chcę by trafiły w byle jakie ręce :(

Gość ghgjhuku
tu jest najgorsze miejsce ja tam wystawaiam na allegro, ale od 1 zł za całośc, za ile wylicytują za tyle mają i nie zawyżam kosztów wysyłki jak ci się nie chce na allegro to wywieś ogłoszenie w swojej okolicy, na pewno ktoś się zglosi, nie każdy ma internet, a z rozmowy łatwo poznac kto potrzebuje

Gość adelka80
Dom Dziecka! To byłoby najlepsze miejsce - tam dzieciaczki niczego praktycznie nie mają ;) Dzięki za pomysł ;) Od razu dołożę trochę zabawek po córeczce ;)

nie ma za co :) sądzę, że to lepszy pomysł, niż komuś dawać, choć go stać na samodzielne uposażenie malucha :)

Gość asia886
Witam bardzo chętnie bym przyjęła jakieś ciuszki dla dziewczynki jestem w ciązy na czerwca mam termin i będę mieć dziewczynkę. jak narazie nie mam nic ani ciuszków wózka łóżeczka fotelika i innych potrzebnych rzeczy. jestem studentką studiuje zaocznie i mam 23 lata nie chciałam przerywać studi bo później bym do nich nie wróciłą. jesteśmy młoldym maŁŻEŃSTWEM BO CHCIELIŚMY BY DZIECKO URODZIŁO SIĘ W PEŁNEJ RODZINIE. bardzo proszę o jakiegokolwiek rodzaju pomoc może znacie kogoś kto chce oddać rzeczy potrzebne dla niemowlaka bardzo bym była wdzięczna może znacie osoby z polski czy z zagranicy którzy nie potrzebują a chcą się ich pozbyć proszę o kontakt na maila: Joanna.buziaczki.886@wp.pl

Gość kaftanik niebieski
sprawdz czy asia nie jest oszustka

Proszę o kontakt na maila w sprawie tych ubranek. kosmalaaleksandra@o2.pl

Bardzo chętnie przyjęłabym taką pomoc. Proszę napisz swojego pocztę to opiszę Tobie swoją historie.

Gość njkansajkndajk
napisz z jakiego wojewodztwa jestes? ja bym pozyczyla albo zamienila sie na cos dla Twojego starszego dziecka..

Gość njkansajkndajk
nakupilam rzeczy dla chlopca a okazalo sie ze bede miec dziewczynke na miesiac przed porodem-zwyczajnie szkoda mi kupic...jestesmy w chwilowo trudnej syt ale to sie powoli zmienia

Gość BabyGifts.pl
Jeżeli ktoś szuka ubranek dla swojego dziecka w atrakcyjnej cenie,to zapraszam do naszego sklepu www.BabyGifts.pl mamy szeroki wybór,a przesyłka jest ekspresowa.