Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

coraz mniejsza mam ochote poznac jakas dziewczyne

Polecane posty

Gość Faith Hope Gloru
ble ble a może ty zostaniesz moją żoną?

Darker ale z ciebie żałosny pacan! co ty sobie wyobrażasz?! po każdym jeździsz a sam co?! siedzi na portalu jakby nie patrząc dla bab i wielce daje upust swoim emocją. weź młotek i pierdolnij sobie w łeb a nie wyżywaj się na innych. robisz chlew! debil z ciebie totalny! jakiś pierdolony szowinista i cholera wie co jeszcze...

Gość córka szatana
123543531 też tak myślałam ale jednak nie, to nie z anime. Darker już poszedł.

Gość 123543531
córka szatana, a skąd wiesz? Pytałaś się go? :P

Gość córka szatana
123543531 tak, pytałam. nik88888 pokazujesz taką samą klasę :D "w pizdu"

Gość 123543531
córka, a to skąd ten nik?

Gość córka szatana
123543531 nie pamiętam już, wybacz. Pewna jestem jego słów, że to nie z anime ale skąd się wziął to nie wiem. W każdym razie podoba mi się.

nie ktore wasze wypowiedzi na moj temat sa nie co obrazliwie zaowazylem ze podchodzicie do mnie nie co lekcewazaco ja nie jestem jakims skonczonym frajerem ciota czy cos tam jeszcze jestem normalnym facetem jak ich wielu a ze nie mialem nigdy kobiety nie oznacza ze jestem jakis gorszy

Gość e tam za bardzo bierzesz
to do siebie.Ja cie lubię Ble , ble , a twoje psy są super.Offerma tez jest sympatyczny,Z innymi nie rozmawiałam to się nie wypowiem.

*BLE BLE*, Chłopie nie przejmuj się tym co piszą inni, oni chcą po prostu komuś dokopać. Wiadomo, że nie jesteś gorszy od innych tyko dlatego, że jesteś jeszcze prawiczkiem. ;)

Gość . i . i. .i .i .i
normalny facet nie zakłada ponad 300 tematów o tym że nie ma dziewczyny, jest brzydki, głupi. DLA NAS JESTEŚ FRAJEREM I CIOTĄ. i to nie ma nic wspólnego z tym że jesteś prawiczkiem, a TYM ŻE JESTEŚ ŻAŁOSNY

Ble Ble jeśli masz chęć zapisz sie do jakiejś szkoły ale raczej nie nastawiaj sie na poznanie kogoś( choć wszystko możliwe ;) ), wybierz coś co Cie interesuje, będziesz miał zajęcie, nie będziesz sie tak nudził. Nie wiem jak z Twoim stanem zdrowia, czy byłbyś w stanie wykonywać jakiś fizyczny zawód? obecnie lepiej mieć jakiś fach w ręku niż tam jakieś badziewne studium policealne np administracyjne.

Gość tytytuyifhjgou
Dziewczyny nie wmawiajcie prawikom, że coś znajdą, bo tak nie będzie. Po co chłopaki mają sobie robić niepotrzebną nadzieję. Jak tacy wartościowi są to czemu żadna z was kafeterianek sie z nimi nie umówi? Bo to prawiki i klamka zapadła.