Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

coraz mniejsza mam ochote poznac jakas dziewczyne

Polecane posty

"Nie miałem na myśli płci, a raczej fakt, że w miły sposób wyrażała swoje myśli." A dla mnie jest treść ważniejsza niż spływający po niej lukier a, że treść była miernej jakości to pozwoliłem to sobie napisać co napisałem Mangina white-knighting for woman :D

Gość RaS dFa tszY
"jak na razie jedyne co tu prezentujesz to ciągłe mendzenie. a próbom to jesteśmy poddawani my, którzy musimy znosić tę twoją upierdliwość. już zrozumieliśmy że ci się nie podoba styl darkera, przyjęliśmy do wiadomości więc już skończ ten temat cholerny upierdliwcu." Istnieje jeszcze kwestia odbijania piłeczki z drugiej strony, więc jak się nie podoba to nie odpisuj i tyle. Akurat miałem ochotę to napisać, a wy pociągnęliście dalej.

Gość 435345g35g
..ale wy prawiki pierdolicie masakra.. Powiem wam tak ja też jeszcze pół roku temu byłem prawikiem i co ? ..postanowiłem że to się zmieni więc zacząłem poznawać panny rozprawiczyłem się z jedną potem poznałem drugą z którą byłem 4 miesiące (oszukiwaliśmy siebie że do siebie pasujemy ) ,ale co ? ...było warto bo przeżyłem też fajne chwile i poruchałem troche (nauczyłem się wiele w tej materi dotykania kobiety ;)...zdobyłem doświadczenie potrzebne to relacji w związku czyli te fochy srochy ogulna manipulacja (w tym co się rozpadł to laska była bardziej doświadczona i miała przewagę ..i chuj ...nauczyłem się czegoś przynajmniej....teraz trochę tęsknię za nia (za miłymi chwilami) ,ale wiem że byliśmy zbyt odmienni żeby być razem dalej ...i co ? powiem wam panowie że takie rozstanie z laską jest mniej bolesne od tego jak się kiedyś zamartwiałem na sobą że nikogo nie mam bo sie przynajmniej coś działo :) ...cieszę się że spróbowałem ..nie wyszło ,ale teraz wiem przynajmniej jakie laski wybierać na przyszłość ,a jakie kategorycznie nie ( ,,a tego bez doświadczenia na sucho się nie da okreslić trzeba swoje przeżyć )...powiem wam tyle też że nieliczcie że od razu zbudujecie super związek ...no i czasem jednak warto przeżyć jakikolwiek związek dla doświadczeń niż czekać na niewiadomo jaki cód bo wtedy będziecie lepiej wstanie okreslić jakie cechy charakteru wam kategorycznie nie odpowiadają ,a jakie są cenne ..niby proste w tearii ,a w praktyce wychodzi jak się reaguje na różne sytuacje... Więc do dzieła...i powiem wam że ta moja była miała pewnie z 4-6 chłopa przede mna ,a ja 1dna w tym momencie i co ? ...jebało mnie to ..serio panowie podczas seksu sie nie mysli kto tam wcześniej był ...tylko się cieszy pieknym kobiecym ciałkiem..to co teraz myślicie to jest w waszych głowach (też tak miałem) pozdro

Gość RaS dFa tszY
"ja też wiem która ciebie. takiego przykładu upierdliwego mendzenia to już dawno nie spotkałem. długo tak możesz?" Ja natomiast nie widziałem dawno kogoś kto by działał w tak bezsensowny sposób, nie chce pisać, ale odpisuje. Także warto by tu powiedzieć 'przyganiał kocioł garnkowi'. :D

"Istnieje jeszcze kwestia odbijania piłeczki z drugiej strony, więc jak się nie podoba to nie odpisuj i tyle. Akurat miałem ochotę to napisać, a wy pociągnęliście dalej." To ty nie odpisuj. Jesteś tu gościem a my stałymi bywalcami. Nie podoba się? To idź gdzie indziej, upierdliwcu.

"Powiem wam tak ja też jeszcze pół roku temu byłem prawikiem i co ? ..postanowiłem że to się zmieni więc zacząłem poznawać panny rozprawiczyłem się" Zwal konia w imię tego osiągnięcia.

Gość RaS dFa tszY
"Mangina white-knighting for woman" a co to znaczy jeśli wolno zapytać?

Gość RaS dFa tszY
"To ty nie odpisuj. Jesteś tu gościem a my stałymi bywalcami. Nie podoba się? To idź gdzie indziej, upierdliwcu." Tyle, że nie ja napisałem, że się nie podoba, a milord offerma. :D Znowu coś wam się przeczy.

"a co to znaczy jeśli wolno zapytać? " Google twój przyjaciel.

"powiem wam tyle też że nieliczcie że od razu zbudujecie super związek ...no i czasem jednak warto przeżyć jakikolwiek związek dla doświadczeń niż czekać na niewiadomo jaki cód bo wtedy będziecie lepiej wstanie okreslić jakie cechy charakteru wam kategorycznie nie odpowiadają ,a jakie są cenne ..niby proste w tearii ,a w praktyce wychodzi jak się reaguje na różne sytuacje..." No tak bo tu każdy o małżeństwie marzy i czeka na tą jedyną...

"Ale tak to jest, stare powiedzenie mówi że "dobrze tam, gdzie nas nie ma". Ci co mają rodziny i są w związkach to ciągle narzekają i ciągle czują się jakoś nieszczęsliwi, a ci co mają spokój i nie są w związkach to też nażekają że nikogo nie mają, człowiek chyba zawsze będzie miał jakiś niedosyt w życiu." Wszystko rozchodzi się o możliwość wyboru. Ci którzy są w związkach go mieli, a że podjeli taką decyzję i są teraz nieszcześliwi.. coz zdarza się. Nie należy jednak porównywać samotnosci takiego ble ble do samotności jakiegoś casanovy z wyboru co po prostu woli to robic z inna co tydzien. 🖐️

najwazniejsza jest nie zmacona niczym nie zachwiana pewnosc siebie, najlepsza taka nie poparta niczym. Jak owa posiadziesz laski beda czekac u twych drzwi z przygotowanym kondomem w dupie. Nie istnieje pojecie chujowego wygladu, chodzace kurioza jakie widywalem na uczelni z dziewczynami sa tego dobitnym przykladem. Ci ludzie nie byli rowniez bogaci. A ich dziewczyny nie byly brzydkie

"najwazniejsza jest nie zmacona niczym nie zachwiana pewnosc siebie, najlepsza taka nie poparta niczym" Nie ma czegoś takiego jak pewność siebie nie poparta niczym. 🖐️

Gość 435345g35g
powiem wam tak że i ja czułem się nieraz samotny w tym związku ..to nie jest tak że poznajesz dziewczynę/kobietę i od razu wszystko super cacy..niby logiczne ,ale jak się nie przeżyje to się człowiek nie dowie...w związku są zarówno chwile uniesienia jak i smutku...i takie tam ...ja odnoszę się do tych prawików ,którzy chcą coś zrobić ze sobą i mają ku temu możliwości tylko się boją ...nie znam was wszystkich...no i ważna jest też nauka kobiecej psychiki która jest zupełnie nielogiczna ..tak samo ważny jest dialog z kobietą ..który opiera się na emocjach bardziej niż na logice ..to też znane z teorii ,ale warte przećwiczenia.... straciłem prawictwo w wieku 25 lat tak swoją drogą więc co jak co to stary prawik był ze mnie.

"Nie ma czegoś takiego jak pewność siebie nie poparta niczym." Niczym materialnym jak auto, mieszkanie czy portfel jak biblia.

Gość 435345g35g
BSA ..a myslisz że ja dlaczego się skusiłem na ten związek ? właśnie dla seksu :)..fajnie było nie żałuję ..ja miałem to szczęscie że trafiłem na dziewczynę co dużo nie paplała...była bardzo ładna ..niestety miała strasznie chore jazdy ,które mnie wykańczały nerwowo dlatego sobie ją darowałem ..ale co zaruchałem to moje ;)

Gość 435345g35g
BSA no nie wyszedł by taniej ..ja przez te 4ry miechy nie wydałem na swoją więcej niż 200zeta tak na oko ,a poruchałem sporo ..więc jeżeli tak na to patrzeć to się opłacało ..po 2gie to miałem wyłącznośc na nią ...no i jednak z laską się też troche poprzytulasz wycałujesz ..zaznasz blizkości ..a nie ukrywam to też mi było potrzebne ...a mieliśmy trochę miłych chwil gdzie czułem się dobrze z nią ..niestety reasumując dziewczyn miała za ciężki charakter dla mnie i była zbyt mocno rozchwiana emocjinalnie ...w jeden dzień super fajnie ..a na 2gi dzień koszmar i tak w kółko ...to było na dłuższą metę nie do zniesienia aczkolwiek nie żałuję

Gość 435345g35g
BSA powiem Ci jedno nigdy przenigdy nierezygnuj z pasji dla kobiety bo nie warto ..jak zrezygnujesz dla kobiety ze wszystkiego przegrałeś... powiem Ci tak niezmieniaj nic ze sobą ..a może znajdziesz laskę która wlaśnie seksem będzie chciała Cie przekonać do siebie :) licząc na to że zostawisz pasje dla niej (czego nigdy nie wolno Ci zrobić)

Burdel nie wyjdzie taniej. Nie w przypadku takich osób, jak my. 🖐️ Jeżeli ktoś miał już kobiety, ma swiadomosc, że może mieć kolejne ale po prostu ma chcicę i nie chce mu się wciskac bajery to wtedy burdel jest dobrym rozwiązaniem. Jezeli natomiast ktoś nigdy nie miał dziewczyny, nie umie podrywac to wizyta w burdelu jeszcze bardziej siądzie na psyche. 🖐️

Gość 435345g35g
BSA seks sam w sobie jest fajny ja miałem aktrakcyjną fizycznie dziewczynę i mi się nie znudził ..fajnie jest tak rozbierać ocierać się o siebie i ten pot podczas seksu ..i śluz z jej cipki i jak jęczy jak się jej mimika zmienia jak jej dobrze ..jak sutki stają ;) ...spróbuj ,ale spróbuj z atrakcyjną ...mi stawał dęba jak się całowałem już z nią

Gość stary co ty opowiadasz
gadasz od rzeczy

Gość 123543531
Darker, a Twój nik to zapożyczenie od tego anime Darker Than Black? Tak pytam z ciekawości, jak to nie problem.