Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Gość zs jest ironiczny, ale szczery
egoist to cwany manipulant, lawirant i bajerant

Gość najgorsze ze niektore kobity
faktycznie sie nabraly na te bajery :O on kazdej gada te same barbaluki :(:O

Gość Egoist spi albo wyszedl a ci
dalej napierdalaja w kalwisze ^

Gość Egoist
no Suzana lecą na mnie stare rury. :D

Gość Paweł92"
Egoist => Czy ty przypadkiem nie chodziłeś do technikum ekonomicznego?

Gość pawel jestes za mlody
.,

Gość szkoda to jak krowa nasra na
polu

Gość ten Egoist to taki Casanova
jak piszecie czy to taki projekt??

Gość egoiste znowu obsmarowali
;)

Gość kobiety z kafe to hipokrytki
Ten caly "Swiatowa Organizacja Zdrpowia " to cipka jak pisali.

Gość zamykame temate downy
bo w zyciu jak w filmie ... na starosc wychodza za maz za pantofla, a popuszczaja szpary bajerantom.

Gość SaraPoland
Wiecie, powiem krótko i treściwie. Przeglądam tutaj wiele tematów i nasuwa mi sie jedna refleksja. Wiekszosc z Was ma myślenie typu: W miłości to liczy sie wyglad, bycie zajebistym, i posiadanie swietnego humoru ..same superlatywy, trzeba byc w lozku cooll,, miec sexy dupke i fajny cyc, nie miec nadwagi A wiecie co ? Jak ktos Was pokocha szczerze i bedzie to TA osoba na cale zycie, nie bedzie sie dla niej liczylo, czy macie tu czy tam za duzo w biodrach, albo czy macie kase albo czy Wasze brodawki na piersiach sa za duze w stosunku do reszty biustu czy tez nie, badz czy jestescie kocicami w lozku czy nie. To samo tyczy sie facetow Dlatego jak przykladowo facet zwraca uwage na wyglad albo pyta sie swojej dziewczyny( bo jeszcze nie widzial), jakie ma brodawki, lub czy jest kocica w lozku, chce Was przeleciec i na pewno nie bedzie to milosc zycia. Tyle w tym temacie To moje dzisiejsze nocne przemyslenia Nie musze byc wyrocznia i nie chce nia byc. Kazdy zyje jak uwaza i mysli na swoj sposob. Ja tylko chcialam sie podzielic z Wami moim poglądem. Zapraszam do dyskusji:)

Gość Poland no life
życie nie jest takie proste. Ktoś kto pisał,że takim jak kolo "egoist"dają dupy,to są fakty. Wystarczy popatrzeć co się dzieje na dyskotekach.

Gość Egoiste jak was poczyta to
znowu ucieszy michę :D:D echh durnie :D:D

Gość Egoist_31
Poczytam.

Gość oferma rozwin swoja mysl bo
mam kaca ;)

Gość offermo,ale naiwne niunie jak
aneta zawsze sie znajda :D🖐️Zreszta sam widziales ze naiwnych nie brakuje:D

"Zarabiałem od września i wydałem kupe szmalau na meble, obrazy rzeźby, oraz wiele moich pasji kolekcjonerskich." to jest tak sztuczne i niewiarygodne że szkoda słów. //////////// niewiarygodne jest tylko dla ciebie bo nie masz odpowiednich dochodów, nie pochodzisz z zamożnej rodziny, i nie siedzisz w klimatach antykwarycznych. Jestem rozrzutny - nie potrafię sobie odmówić arcydzieła np: obrazu, albo odrestaurowanej szafy z 1580r., czy tez np: oryginalnej Pieczęci NKWD. Przecież od września do maja(9-mies) można zakupić sporo cennych rzeczy. Więc co w tym niemożliwego?.

Gość czytam czytam,,
Na niego 'lecą' przede wszystkim kobiety które mało życie znają,mało doświadczone życiowo,czy naiwne,co łatwo kity łykają. :]albo nie miały faceta,albo jednego,albo frózie:}

pamiętam ten artykuł z "pudelka biznesu": http://moto.pb.pl/2356596,59143,pilkarz-zapomnial-swoje-porsche tacy ludzie istnieją na świecie ale egoist na pewno nie jest jednym z nich. ///////////////////// no jasne że nie jestem jednym z nich. I nie muszę mieć dochodów piłkarskich, by do swojego mieszkania zakupić meble florenckie z 1590r. lub 1610r. Które wcale nie są niebotycznie drogie. Tylko ludziom z zewnątrz się wydaje że stare przedmioty są dla bogaczy.

Gość czytam czytam,,
Chwali się żeby niuńki łykały;}

offerma np to ze nic nie piszesz o obrazach ani szafach /////////////// jeżeli zamieszczę link do obrazu który zakupiłem za 2800, wówczas będziesz pierwszym który napisze: "co za bezguście, nowobogackość, drobnomieszczańskość, wyrzucenie kasy w błoto." przeciez widzę już twoje komentarze. Kiedys napisałem ze zleciłem namalowanie kopii obrazu: "Kozacy piszą list do sułtana": http://3.bp.blogspot.com/_nv7eElu0cow/TFrClOUqSXI/AAAAAAAAA9E/sXxB0Fiaq3o/s1600/800px-Repin_Cossacks.jpg -zarzuciłes mi właśnie nowobogackość i brak gustu. Więc po co mam pisać o moich pasjach?.

offerma dokładnie to samo z wakacjami. nie opowiadasz nic o przyjemności związanych z tymi wakacjami, o tym czy było tam fajnie, /////////// przecież pisałem tyle razy jak jest w Mielnie jaki jest klimat i ze jest niezła odskocznia od życia. nie czytasz tego co trzeba

Ale ja nie ma zamiaru wywnętrzniać się na kafetreii w temacie swoich pasji. Od tego sa zupelnie inne fora i inni ludzie. Chłopie. Tu jest dział zycie uczuciowe

Gość po kiego wala sie chwalisz
:O zeby doopy na ciebie lecialy czy co :O co za kolo :O ja pierd.

Gość Na kafe wiele bezrobotnych i
biednych :P dla nich Egoist jest Bogiem. :classic_cool::D

Gość czytam czytam,,
Niekoniecznie biednych,wystarczy nie mają faceta albo lubią nowobogackich:]

Offermo przeciez wiem że usychasz ze zgryzoty że nie możęsz mieć tego co ja. Twoj jedyny kontak z historycznymi przedmiotami odbywa się albo popzrez surfowanie po necie, albo poprzez papierowy album za 50pln. Ale zycie innych nie jest takie jak twoje. Innych na to stać, i nie musza byc piłkarzami grajacymi w klubach zagranicznych by móc zakupić sobie kosztowne antyki. Ty nie możesz się z tym pogodzić. Dlaczego? - pochodzenie z biednej rodziny gdzie były kłopoty z pieniedzmi zawiniło. To rodzice nauczyli cię że "dobry Polak to biedny Polak". I tak ci zostało. Offermo nie kazdy cierpi nędze w tym kraju, i nie kazdy jest brzydki. A dyskusje o swoich ulubionych malarzach, i łażenie po krakowskich galeraich juz dawno przeznaczyłem dla kogoś innego.