Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana i smutnaaa

plotki niszczące życie

Polecane posty

mój teść to kawał ch..a. ale to historia na inną opowieść. Sprawa wygląda tak: mój tata był alkoholikiem, pewnego dnia wrócił do domu pijany, poszedł do garażu, bo miał tam piwo, niestety sięgnął nie po tą puszkę i napił się tzw.borygo. w szpitalu przeleżał miesiąc i zmrał...dodam ze strasznie go kocham. Moja mama i my, 3 siostry zostałyśmy same na gospodarstwie rolnym. Niestety po całej okolicy, nie wiedzieć czemu rozeszła się wieść,że to my zabiłyśmy tatę, bo nie chciałysmy go wpuścić do domu i zamarzł na śmierć. Tej wersji trzyma się także mój teść. 10 lat to ciągłe plotki na moją mamę, na nas, kurde, nie mogę tak dalej żyć. Znam z imienia i nazwiska kilka osób, które takowe plotki rozsiewały, jak mogę się "zemscić"? podać do sądu o zniesławienie? wyciągnać dokumentację ze szpitala i rozesłać pocztą?? przecież te plotki to niemal zarzut zabójstwa, moja mama tyle przeszła, chcę nam wszystkim pomóc i utrzeć nosa tym wieśniakom raz na zawsze, pomózcie!

doradźcie cokolwiek;-(((((

pierdol to plotki zawsze były są i będą. po co jakims spierdolonym wieśniakom tempym chcesz cos udowadniać? kim oni dla Ciebie są? pierdol to

ale moja mama cierpi, moje dzieci też mają wysłuchiwac, że zabiłam ojca? jakim prawem w ogóle kurwa no!;-(

jebane wiejskie zycie....znam je doskonale....nic nie poradzisz, ja bym na jakimś wiejskim zebraniu zapytała wprost tych buców czy byli przy śmierci Twego taty i czy widzieli jak go zabijałyście....Pierdolone buce potrafią zniszczyć człowieka:o ja też mieszkam na wsi, też parę plot na mój temat krąży np że moja mama chce oddać mojego ojca do hospicjum....tyle, że ja na to leje, ale jakby mi ktoś zarzucił zabójstwo ojca to bym chyba rozniosła tę skurwiałą wieś:o

Gość Powiedz
Tym mądrym żeby pokazali ci dowody a jak ich nie mają to niech zamkną pyski. Swoją droga nie myśleliście o wyprowadzce. Przecież życie z taka "łatka" musi być koszmarem

jesli to mała wioska to i pewnie ludzie bardzo bogobojni.Idz do ksiedza z waszej parafi i popros go zeby na kazaniach w niedzile poruszył sprawe,bez nazwisk,ale zeby dał tym ludzia do zrozumienia ze tak nie było i te oszczerstwa wam niszcza zycie.

tak jest na wsiach i tego nie zmienisz no co kurva zrobisz ? wybijesz ludzi ? zakleisz im gęby ?

Gość Ni TO kita
ehh..znam ból mieszkania na wsi..to z księdzem jest dobre

mysle ze to lepsze niz zakładanie sprawy o oszczerstwo,albo latanie z ulotkami.ksiadz na wsi ma wielka siłe przekonywania a ludzie sa w niego wpatrzeni jak w obrazek.

to z ksiedzem jest dobre, mój teściunio kawał ch..a a do komunii co niedziele lata a ksiądz to jego przyjaciel, kurwa, jak sie wkurwię to pojadę. o wyprowadzce nie ma mowy, co z domem, gospodarstwem itd. wykluczone

a do szpitala po dokumentacje i tak pojadę, przynajmniej teściuniowi w morde nią rzuce, przez tego chuja wyladowałam u psychiatry! ale dam rade bo kocham męża nad życie.

Gość bvvbvbn
współczuję na wsiach tak jest ehh

Gość bvvbvbn
z tą dokumentacją masz dobry pomysł pokaż teściowi i nie odzywaj się do niego do końca życia a co do reszty wsi.. może pogadaj z tym Waszym księdzem wiejskim? pokaż mu dokumentację może na ambonie powie kilka słów jak to robią ludzie Wam przykrość i że widział dokumentację i tak nie było...

do teścia i tak się nie odzywam od 1,5 roku, nikomu nie życzę spotkania na swojej drodze zycia ta podłego człowieka, odbiera mi i mężowi radość z życia, z małżenstwa...przez leki na depresję które biorę nie mogę narazie zajść w ciaże;-( tyle problemów przez takiego małego i podłego chuja. wątpie czy jeszcze kiedykolwiek odzyskam radość życia

Gość cafe..e
nie potrzebnie sie tym przejmujesz.. widzisz przecież jakie tego skutki.. zapomnijcie o tym i tyle bo to wieś a wieś bedzia taka zawsze i zawsze bedzie miala zdanie wyrobione na temat tej sytuacji i tego nie zmieni.. po prostu nie myśl o tych wieśkach już i rób swoje... ---------- ZOBACZ POKAZ PIORUNÓW ZAMKNIĘTY W SZKLANEJ KULI http://gadzeteo.pl/pl/p/Kula-Plazmowa/84

Jeśli wiesz, kto rozsiewa te plotki, to zapytaj( tak, żeby słyszała to wieksza grupa ludzi), skąd ma te informacje?Powiedz, ze szukasz żródła, bo zamierzasz założyć sprawę o zniesławienie.

Gość CO WIEM TO POWIEM
Ten kto puszcza takie plotki to morderca, bo zabija Twoja rodzine slowem, a slowo tak samo zabija jak miecz. Niech o tym wiedza ci co przekazuja dalej takie informacje. Niech sie o tym mowi. Jesli ktos nie widzial na wlasne oczy jak zabijalyscie tate, to niech nie mowi takich rzeczy, bo gdy to mowi to winny jest morderstwa przed majestatem Bozym . Naucz ich tego.

dzieki za wszystkie słowa wsparcia, jednak są dobrzy ludzie. "CO WIEM TO POWIEM" dziekuję, Twoje słowa podniosły mnie na duchu i wywołały łzy. Dziękuję.