Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola52-098nvdljk

urodziny

Polecane posty

Gość jola52-098nvdljk

powiedzcie, napiszcie czy wszyscy w swych rodzinach obchodzicie imieniny lub urodziny??? czy sa tez tacy, ktorzy wogole nie obchodza tego swieta??? u mnie w rodzinnym domu sie wogole tych swiat nie obchodzilo, a teraz po przeprowadzce do meza jest na to nacisk...niby mila okolicznosc, ale czasami nazbyt meczaca, wedlug mnie

Gość facet_____pyta
Cześć Ty naprtawdę masz 52 lata ? Czytałem, że dziewczyny po 50-tce są najlepsze w łóżku.

Gość facet_____pyta
Odpowiedz mi Jola.

Gość facet_____pyta
Jesteś tam, kotku ?

Gość jola52-098nvdljk
nie mam 27 lat, a ty pewnie 12.... odplyn dziecko, albo odpowiadaj na temat powyzej, bardzo nie lubie takich glupkowatych gadek ze strony facetow i koncze je tak jak teraz czyli zwyczajnym: odpierdol sie debilu:)) pozdro...:)

Gość jola52-098nvdljk
a jeszcze tak ps: zapamietaj sobie jedna, wazna rzecz facet , ktorym kobiety sa zainteresowane w lozku, jest meski, a nie taka ciota jak ty, ktora wypisuje bzdety na zupelnie inny temat na forum....:)) nie wiem, ale wydaje mi sie, ze atrakcyjnoscia nie grzeszysz....bo inaczej mialbys inny motyw na zagajenie o tych sprawach, a juz na pewno inne miejsce!!! wiec laskawie odpowiadaj na temat powyzej, albo wyjazd mi stad, bo nie cierpie, po prostu nie znosze takich ciot!!!

Gość jola52-098nvdljk
i nie jestem kotkiem, a juz na pewno nie twoim.... zal mi takich osob i wstyd mnie za ciebie....

Gość jola52-098nvdljk
moj maz moglby to robic bez przerwy, a ja nie zawsze, co zrobic zeby on nie poszedl do burdelu???

Gość RADA DLA AUTORKI TEMATU
wynajmij detektywa, jak boisz sie ze on pojdzie do burdelu

Gość jola52-098nvdljk
mozecie odpowiadac na temat???? a jesli nie, to po co wogole sie udzielacie?? prosty wniosek...brak wam akceptacji ze strony srodowiska i szukacie zainteresowania na forum:))jestem psychologiem i wiem co mowie, ale wrocmy do tematu, laskawie prosze...

Gość jola52-098nvdljk
przeciez temat jest w naglowku postu... a o tym burdelu, to ktos sie zwyczajnie podszyl pode mnie...czy to takie trudne do zauwazenia??:)

Gość P.Y.T.A.N.I.E.
Który orgazm sprawia Ci większą przyjemność ? Czy ten po stosunku ? Czy ten po masturbacji ?

Gość jola52-098nvdljk
wole piczkowy, bo sama wiem jak to robic najlepiej

Gość jola52-098nvdljk
napiszcie cos o urodzinach i imieninach

Gość jola52-098nvdljk
up

Gość jola52-098nvdljk
jestem bezrobotna pani magister po psychologii, :( czy znacie jakies strony z ofertami pracy dla psychologow ??? :) ja nic w internecie nie moge znalezc :(

Gość jola52-098nvdljk
up

Gość jola52-098nvdljk
zazenowany facet podszywa sie pod kobiete:)) jakies ukryte sklonnosci??:)

Gość kalatówka
ale to, ze na siłę karzą Tobie obchodzic imieny, urodziny. Czy mę mecza Cie np zaproszenie ze strony rodziny?

Gość jola52-098nvdljk
jak zachecic mojego meza do TEGO???

Gość jola52-098nvdljk
a dlaczego wiekszy??

Gość jola52-098nvdljk
hmm, sa bardzo urazeni jesli nie uczcimy urodzin kogos z rodziny.... ja, nie jestem nauczona swietowania tego typu okolicznosci, bo w moim domu tego nie obchodzono, po prostu... a po przeprowadzce do meza, trzeba hucznie obchodzic urodziny i imieniny i oczywiscie najlepiej je zorganizowac i pozapraszac polowe rodziny... dodam, ze moja rodzina jest malutka, mama mnie i brata sama wychowywala i nie bylo zwyczajnie pieniedzy na robienie hucznych imprez... jest to dla mnie naprawde uciazliwe...

Gość jola52-098nvdljk
nawet na Wigilie taty nie zapraszamy

Gość jola52-098nvdljk
moj tata odszedl od nas jak mialam dwa lata i go nie pamietam, podobno mieszka gdzies w Polsce z jakas kobieta

Gość jola52-098nvdljk
a ty dalej swoje powyzej??? :)) juz pisalam: wstyd mnie za takich ludzi jak ty,.... nie masz co robic ewidentnie, jestes typowym czlowiekiem szukajacym towarzystwa w necie, bo w realu jestes totalnie zepchniety na margines...

dlaczego wiekszy.... hmmm sama nie wiem. tak sie przyjelo. na imien.np. skladamy sobie zyczenia ciasto kawa i na tym sie konczy.kto ma ochote. przychodzi z zyczeniami, dzwoni itd. na urodzny jest zawsze tort, i inne jedzenie. obecnosc obowiazkowa !!! prezent tez jest wiekszy niz na imien. np. u mojej cioci, ktora mieszka na slasku wiekszy nacisk klada na imien. a jak nie zlozysz zyczen to jest wielka obraza !! wg mnie wszystko zalezy od tradycji w rodzinie.

Gość Dyroton
ja nie obchodziłem, moja laska mnie do tego zmusiła, rzygam tymi imprezami.

Gość jola52-098nvdljk
u nas nie ma reala tylko biedronka