Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola52-098nvdljk

urodziny

Polecane posty

Gość jola52-098nvdljk
masz racje z ta tradycja. tylko, ze tutaj jakies urodziny badz imieniny sa prawie co tydzien:( mam tego juz serdecznie dosyc... chcialabym jeden weekend zwyczajnie odpoczac.... uwierzcie mi, ze to bywa meczace.... ostatnio juz 5 tydzien pod rzad, bylam na imprezie rodzinnej...

Gość jola52-098nvdljk
Jak to dobrze, ze ktos odpowiada sensownie i na temat:) to mi jeszcze daje wiare w inteligencje ludzi, bo z tym naprawde coraz gorzej:) Dziekuje za odpowiedzi tych co logicznie na temat cos napisali:) Co do loginu nie mam tutaj stalego.... Wlasnie ja tez nigdy nie obchodzilam tego i mam ochote uciekac najdalej jak sie da od tego,,,,,,,.........

ja tez nie przepadam za ''ciaganiem sie '' po imprezach. nie dość ze meczace to jeszcze problem jaki prezent wybrac. o wydanych pieniadzach juz nie wspomne :O

Gość jola52-098nvdljk
nie mam tyle kasy zeby sie zalogowac :(

Gość jola52-098nvdljk
czy sa moze jakies godziny, w ktorych mozna sie zalogowac za darmo???

Gość truskawkowapolewa
Jeśli chodzi o tego rodzaju uroczystości to ja nigdy nie przepadałam za imieninami. Kojarzą mi się z siedzeniem przy stole i objadaniem się. Jeśli natomiast chodzi o urodziny to często z tej okazji wybieramy się gdzieś wspólnie ze znajomymi. Czasami jest to restauracja a czasami kino.