Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę o pomoc

Kto ma rację?

Polecane posty

Gość bardzo proszę o pomoc

Witam zaszłam w ciążę. Planowaliśmy od jakiegoś czasu maleństwo. Oboje mamy dobrą pracę, warunki wręcz idealne! Z pozoru... Mam 27 lat moja mama twierdzi że za wcześnie że jestem głupia, że będę żałować bo jestem w okresie najlepszym do robienia kariery. Przecież nie zamierzam rzucić pracy! Teściowa sobie dopowiedziała że nie wrócę i zostanę bezużyteczną kurą domową (co mnie bardzo zabolało). Nikt nie chce sluchac tego że chciałam tego dziecka.

Gość chciałam kogo co?
to dziecko nie chciałam kogo czego? tego dziecka

Gość wwwwwwwwwwwwwwwddddddddd
znów jakaś kobyła sprawdza błędy, nie wiadomo po cholerę a ty autorko topiku ciesz się ciążą, a nie słuchać że ktostam cośtam

Gość Serdle Qe
no tak najlepiej nie stosować w ogóle się do zasad pisowni. Same niedouki tu siedzą. Zwrócić uwagę to się jeszcze obruszają

27 lat to niby za wcześnie? A kiedy jest dobry czas na dziecko, przed emeryturą? Nie przejmuj sie głupimi uwagami. Jeśli nawet chciałabuś zostać kurą domowa, to twój wybór. Rodzice czy teście , jeśli już nie chcą ci pomóc, to niech cię nie irytują głupimi uwagami

Gość mikamikamikaaadoooo
ja mam rację racja jest tylko moja i jest bardziej mojsza niż twojsza

Gość byhja
jak będą chciały na spacer wnusię/wnusia to wtedy im powiesz, że jak zaszłaś w ciążę to nie chciały wnuka więc niech się odwalą