Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Hortensja

Powróżę TRZEM pierwszym osobom!

Polecane posty

Powróżę TRZEM i tylko TRZEM pierwszym osobom. Serdecznie zapraszam. Proszę podać IMIĘ, DATĘ URODZENIA i PYTANIE. Jestem licencjonowaną wróżką z 12-sto letnim stażem. Ukończyłam 7-mio letnie studium wróżbiarskie w szkole magii i czarodziejstwa w HogFarcie ( oficjalne wejście: dworzec ZOO na peronie 3 i 5/8). Moje wróżby są NIE skuteczne i Nie prawdziwe. Nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie skutki uboczne i niezadowolenie odbiorców. PS. Po otrzymaniu wróżby reklamacji nie uwzględnia się.

Gość ja na ebay kupilam
hehehe

Gość WeselnaWódka part 3
idź się lecz.

Gość nxjkedh Miła
Gosia 19.10.1969 Czy nój biznes sie rozkręci

Gość małgorzata 26.06.1984 ...
jak powinna dalej plannować życie? :)

Gość a ja zostałam zaproszona
anna 8-8-81 - kiedy wyjde za mąż?

alter ego Levviatana - z kryształowej kuli wynika, że odpowiedź na twoje pytanie jest na wyciągnięcie ręki. To zależy tylko od ciebie, w którą stronę ją wyciągniesz. Musisz tylko uważać, aby obiekt twojego spełnienia miał przynajmniej 16 lat i wyraził na to zgodę bo inaczej twoja przyszłość ukarze się w ciemnych barwach.

Gość małgorzata 26.06.1984 ...
* powinnam :O

Gość To ja CI wróżko powróżę że
"aby obiekt twojego spełnienia miał przynajmniej 16 lat " dawno nie czytałaś kodeksów żadnych ;) zrób to bo inaczej kompromitujesz się swoją niewiedzą 🖐️ jak widać karty także tego nie wiedzą :classic_cool:

Oczywiście, że kodeks karny przewiduje, że karalnym jest współżycie z osobą poniżej 15 roku życia, ale kryształowa kula rządzi się swoimi prawami, jeśli uznała, że spełnienie alter ego Levviatana z osobą poniżej 16 roku życia będzie miało konsekwencje to nie chodzi tylko o prawo karne! Pozdrawiam.

Gość To ja CI wróżko powróżę że
hehhehe..... widzę, że od kryształowej kuli szybszy jest wujek google :classic_cool: 🖐️

Gość Bogusia1965-45
Alicja 4.02.1965. Kiedy skończą sie moje problemy sercowe i finansowe?

nxjkedh Miła - kryształowa kula nie jest pewna bo niepewna jest przyszłość twojego biznesu, zależy on tylko od ciebie, czy zdecydujesz się na kroki w kierunku reklamy i zwiększenia użyteczności owego biznesu.

małgorzata 26.06.1984 ... - przyjrzyj się dobrze swojej przeszłości, jeśli widzisz tam jakieś błędy to spróbuj je naprawić, powinnaś skupić się na rozwoju intelektualnym i zawodowym, zapisz się na jogę i aerobik aby móc walczyć ze stresem dnia powszedniego.