Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemy miec kota

czy warto miec kota?????

Polecane posty

Gość Mimi21212121
Opowiem wam małą ciekawostkę. Byłam ostatnio z chłopakiem u kolezanki w odwiedzinach w jej mieszkaniu. Koleżanka ma kotkę, w domu niby nie jest brudno i nie śmierdzi ale... zwierze to zwierze i zdarząją sie takie sytuacje jak ta. Kotka poszła do kuwety załatwić "grubszą" sprawę. Kuweta była w tym samym pokoju w którym my siedzielismy przy kawie. Pech chciał, że co nieco sie kotce po wypróznieniu przykleiło do tyłka. Ta jak zaczęła skakać po całym pokoju biegać i uciekać przed tym "intruzem" który nie odczepił jej sie od tyłka, widok był zabawny ale już tak zabawnie nie było jak to gowienko odpadło na kanapie tuż przy moim chłopaku. Koleżanka przyjęła buraka jak moj facet powieidział ze coś śmierdzi i gówienko leży koło niego na kanapie. Normalnie myślałam ze sie zrzygam.

Gość gość
warto, koty wiele uczą jak być dobrym dla zwierząt i odpowiedzialnym, same są mądre i można nauczyć ich wielu sztuczek, wystarczy wpisać w youtube ragdoll prosi

Gość gość
Myślę, ze zdecydowanie warto. Sam mam syjamskiego i bardzo umila mi on czas, chociaż na początku nie było lekko, bo wszystko obsikiwał. Pomógł mi dopiero behawiorysta i feromony z www.feliway.pl

Gość gość
kociaki to wbrew pozorom towarzyskie zwierzaki :) sama mam i miałam kota :) bardzo czułe .... działaja uspokająco :)

Gość Gość gość
Dnia 11.07.2011 o 15:22, Gość ertwtwte napisał:

"o podrapanych meblach, osikanych lozkach, kupach w calym domu i wszechobecnym smrodzie kociego moczu" to wszystko nieprawda mam 2 koty i takich przygód nigdy, jak będzie drapak i kuweta to nie będziesz miała problemu

to jest mezczyzna -_-