Janka1982 0 Napisano Lipiec 11, 2011 cześć Wam wszystkim :) możecie polecić jakieś fajne miejsce na maurach, żeby pojechać na weekend z chłopakiem?? z góry dzięki za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majja99 0 Napisano czwartek o 07:53 Jeżeli szukacie czegoś na Mazurach, gdzie oprócz jeziora i odpoczynku można też skorzystać z basenu, to warto zerknąć na Star-Dadaj. Myślę, że szczególnie na kilkudniowy wyjazd jest to ciekawa opcja, bo nie trzeba ograniczać się tylko do pogody i atrakcji na zewnątrz. Na miejscu można odpocząć przy basenie, skorzystać z sauny czy jacuzzi, a okolica też sprzyja spokojnemu wypoczynkowi. Ja przy takich wyjazdach zawsze zwracam uwagę, żeby obiekt miał jakieś atrakcje również na gorszą pogodę, dlatego hotel z basenem na Mazurach wydaje mi się tutaj całkiem sensownym wyborem. Warto sobie sprawdzić zdjęcia i aktualną ofertę, bo ceny i pakiety potrafią się zmieniać zależnie od terminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach