ja pier*********************** 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Co raz częściej widzę jakieś napisy wydziarane właśnie tam.Co to znaczy? Ostatnio 3 moje koleżanki tez sobie coś wydziargały w jednym czasie. Wstyd mi sie trochę ich pyta czemu wszystkie mają to samo? Czy to jakas moda, czy tez coś znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja pier*********************** 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Odpowie mi ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^I^ Napisano Lipiec 11, 2011 to podnieca facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domidomibum Napisano Lipiec 11, 2011 no ale co to za napis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^I^ Napisano Lipiec 11, 2011 tylko jak wydziergasz nie ubieraj szpilek czy baletek najlepiej klapki albo sandały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^I^ Napisano Lipiec 11, 2011 czemu nie zapytasz swoich psiapsiułek ja ich nie znam mogły sobie wydziergać lubię placki na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nueve 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Wedlug mnie, umiejscowienie nic nie znaczy, jedynie sam tatuaz. Sama kiedys chcialam sobie zrobic tatuaz na stopie, ale sie jednak nie zdecydowalam, zreszta ostatnimi czasy sa one bardzo modne. Pamietam tylko, ze motyl na stopie to tatuaz wiezienny oznaczajacy chyba cichego wlamywacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prazynka_87 1 Napisano Lipiec 11, 2011 a ja wczoraj widziałam ładną, młodziutką dziewczynę. Ubrana w bojówki które zatrzymywały się jej na biodrach, i z tychże bojówek na brzuchu wyłaniał się królik playboya ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach