Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

jak wyszczuplic lydki???

Polecane posty

hej moze ma ktos jakies pomysly albo sprawdzone cwiczenia i porady jak wyszczuplic masywne lydki?? od dzis zaczelam diete kopenhaska(tak wiem jakie sa o niej opinie ale na mnie dziala rewelacyjnie) ,najwiekszy problem mam wlasnie z lydkami.

Gość O masakra...
Podepne sie pod temat. A jesli te łydki to nie tłuszcz, ale miesnie? Moj facet ma łydki grubsze niz ja uda to okropne. Jak mozna zmniejszyć takie łydki?

wyczytalam tez na necie wlasnie ze ponoc pomaga masaz i kremy wyszczuplajace. i stawanie na palcach( ale to w przypadku tych osob ktore maja grube lydki bo jest na nich potezna warstwa tluszczu.ja owszem,.mam 10 kg do zgubienia(jakby spadlo 15 tez by zle nie bylo)wiec moje lydki sa grube z powodu nadwagi chyba..jak je tak scisne to sa miekkie wiec mam nadzieje ze to tluszcz..

dzieki diecie kopenhaskiej nie schudniesz z łydek -.- na wybrane partie potrzebne sa cwiczenia, a nie zmiana jadłospisu.

kiedys ja stosowalam(10 kg na minusie,wrocilo bo sie rzucialm na jedzenie) i efeklkty widzialam takze na calym ciele.takze na lydkach. teraz chcialabym ten proces wspomoc.

Ja polecam jogę na łydki,ogólnie na nogi - mnie pomaga - ładnie kształtuję ciało. Oprócz tego biegam, jeżdzę na rowerze, tańczę i chodzę na siłownię - ale to tak okazyjnie od czasu do czasu:) Działa na Ciebie dieta kopenhaska?