Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i to jak!

Wszyscy krytykuja imie ktore chce dac dziecku

Polecane posty

Gość Lady Maverick
Natasza to ladne imie. Nianka mojej corki tak ma na imie i jest.....pol hiszpanka , pol brytyjka

Gość kfghg
zbyszek, a w polsce jak dziwki maja na imie??? co???

Gość dlaczego Natasza to ruska
dziwka? Naprawde nie rozumiem, o ile Tania moze sie kojarzyc, ale Natasza?

Gość tylko jest różnica
bo ty jeszcze dziecka nie nawzwałaś, więc jak powiedzą ze to imię jest wiesniackie, to praktycznie rzecz biorąc krytykują imię a nie osobę która je nosi. Natomiast podejrzewam, że jakbyś już szła z córą w wózku i przedstawiła ją jako natasza to by się nie odezwały. Bo powiedzieć "to imię jest wiesniackie' a 'twoje dziecko ma wieśniackie imie' to drobna różnica. Coś jak komentowaniu ciuchów na wieszaku. Jeszcze ich nie kupiłaś, więc koleżanka którą zabralaś na zakupy może szczerze powiedzieć co o danym ciuchu mysli (co nie oznacza ze masz go pozniej nie kupić). A wanessa to też paskudne imie....

według mnie Natasza to bardzo ładne imię. I co ważniejsze nie oklepane. Ty wogóle się nie przejmuj tym co mówią inni. Nie dogodzisz wszystkim. To Twoje dziecko i Twoja sprawa i decyzja jak je nazwiesz.

Gość jesteście powaleni
Jak można o małej, niewinnej dziewczynce myśleć w kategorii: kurwa?:-( Bez przesady, znam Nadię, Nataszę, Lenę, Tatianę, czyli typowo rosyjskie imiona, te dziewczyny dorosły i żadna z nich nie jest kurwą. Z ciekawości weszłam na stronę kilku agencji towarzyskich, myślicie, że tam same Natasze, Nadię i Nikole? Otóż nie, Anny, Marty, Katarzyny itp.

Gość tylko jest różnica
anna, marta i katarzyna to jeszcze gorsze imiona niż natasza :D

Gość kfghg
dlaczego tu w kolko sugerujecie ze rosjanki to dziwki???

Gość natascha przeciez ladne imie
daj spokoj, nie przejmoj sie

Gość tylko jest różnica
bo w rosji jest najwięcej dziwek. A te profesjonalne nie używają swoich prawdziwych imion tylko nadają sobie pseudonimy, np właśnie tatiana,tania, natasza. I właśnie dlatego że pseudonimu takie są najczęściej przyjmowane przez prostytutki to się później tak kojarzą. W polsce np wiele takich pań przyjmuje pseudonimy w rodzaju : mariola, anastazja, angelika (angela), roksana itp. I też się później kojarzą z kurwami i tandetą. I nie zmienicie tego, że są to imiona, które kurewki najchętniej przyjmują za pseudo

Gość tylko jest różnica
owszem, można by powiedzieć że na swój sposób orientuje się w sytuacji. I nie, nie jestem dziwką.

Autorko, zmień koleżanki. nie wyobrażam sobie tak powiedzieć do bliskiej mi osoby :( a imię ładne :) pamiętam jak na studiach miałam zajęcia z doktorantką Nataszą i wszyscy (łącznie z dziewczynami) wodzili za nią wzrokiem - śliczna dziewczyna była :D ja mam Polę i też się ludzie czasami dziwnie patrzą ale mam to w dupie :)