Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekomfortowa

Dlaczego ciągle wydzielina ?

Polecane posty

Gość Niekomfortowa

Witam , jestem dziewczyną i mam 15 lat , zastanawiam się dlaczego ciągle leci mi wydzielina , nie mam spokoju już , to bardzo krępujące kiedy mam np jasne spodnie i czuje że nagle bardzo dużo mi poleciało wydzieliny pomimo tego ze mam wkładkę w stringach ... boje sie że to i tak wycieknie i bedzie widać , lub tez jak chodze po domu nie mogę miec na sobie np czegos luźnego , mój ojczym mówił ze to jest dziwne że nie daje temu oddychać , bo ciagle mam majtki bez przerwy nawet jak spie , z wkładka oczywiście , inaczej by mi wydzielina ciekła wszystko byłoby mokre lub jakbym stała to by mi po nogach ściekała . Co mam robic w tym przypadku . nie chce żeby mi tam coś gniło w majtkach Proszę o jakieś rady ;)

Gość sdfghjkl
jeżeli ta wydzielina wystepuje caly czas a nie tylko podczas dni płodnych to chyba jakieś zaburzenia hormonalne.A tak w ogóle to czemu z ojczymem rozmawiasz na takie intymne tematy a nie z mamą? Moze powinnaś z mamą pójść do ginekologa.

Gość Niekomfortowa
rozmawiałam z mamą ale po prostu mówię co powiedział mój ojczym . narazie nie mam jak pójsc do ginekologa , mieszkam w Holandii nie znam języka jakbym poszła z mamą to mogłaby sie przypadkiem o czyms dowiedziec ... czego nie powinna jak narazie wiedziec więc zabardzo nie mam możliwosci .

Gość ONA ODPOWIADA
No to masz problem do 18 roku życia(wtedy wizytę możesz odbyć samodzielnie )..Masz dwa rozwiązania..albo męczyć się dalej albo pogadać z mamą:) A tak na marginesie co taka młoda dziewczyna ma do ukrycia..trochę mnie przeraziłaś mam córkę o rok od Ciebie młodszą ?? :)