Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chomiczekk

Dlaczego ludzie z warszawy to takie wiesniaki?

Polecane posty

Gość Chomiczekk

Traktuja innych Polakow jak smieci, mimo, ze sami inteligencja nie grzesza?

Gość Perw z chandrą
Z Warszawy czyli? Tacy, którzy w Warszawie się urodzili czy tacy, którzy wczoraj przyjechali z Pcimia a może Ci, którzy są z Wołomina czy innego Tłuszcza?

Gość prosta sprawa:)
bo większość warszawiaków to nie warszawiaki tylko wieśniaki z okolic warszawiaków udający. To dla tego się wywyższają.

Gość p.ela
Jak mi niedawno powiedział pewien znajomy,mieszkający w Wa-wie od kilkunastu lat-prawdziwego warszawiaka poznasz po tym,kiedy na Święta wyjeżdża do rodzinnego domu...dopiero wówczas w Warszawie pozostają ci prawdziwi,tzn. rodowici

Gość pikAchu ciekawski
:D

Gość marcin84w
jakbys nie przyjezdzal to by bylo jednego wsioka mniej

Gość 566554564
"Dlaczego ludzie z warszawy to takie wiesniaki?" Bo przyjechali ze wsi i psują opinię prawdziwym warszawiakom

Gość Poznań najlepszy!
A ja jestem z Poznania! Poznań jest milion razy lepszy od Warszawy. Warszawa jest szara, nudna, nie ma tam prawie w ogóle zieleni a wszyscy warszawiacy są tak samo gburowaci. No ale czego można się spodziewać po Polsce B.

Poznań? Masz na myśli to miasteczko, gdzie tylko centrum jako tako wygląda i jego znanych ze skąpstwa mieszkańców? :D

Gość już wychodzę...
"na bródnie" dzielnica "napływowa" 🖐️

Chmm, to całkowicie drugi koniec Warszawy. Dobrze, że to metro zbudowali. Warszawa płaci prawie miliard złotych rocznie na biedniejsze rejony Polski. A można by za te pieniądze wybudować po 2 stacje metra każdego roku. Dzięki temu omijałoby się korki i znów można by żyć w Warszawie :)

Gość marcin84w
gdzie jest Poznań? pewnie PKS jedzie jeden na dzien Jeśli wlasnie na forum poznalem jednego buraka z Poznania to mam uznac ze wszyscy tam tacy są?

Gość Marusia .
Ostatnio byłam u koleżanki i przyjechała jej 8-letnia kuzynka właśnie z Warszawy ! I jest taka głupia . Wywyższa się . Jest walnięta !

Gość Poznań najlepszy!
Nie tylko centrum Poznania jest piękne. Im dalej od centrum tym ładniej. Co do skąpstwa to nie skomentuję bo to bujda wymyślona przez warszawiaków żeby się dowartościować.

juz wychodze: hehehe moi dziadkowie i rodzice wychowali sie na mokotowie na bródno przeprowadzilismy sie w polowie lat 90:-) Może i jestem wieśniakiem ale nie oceniam ludzi po tym gdzie mieszkaja i skad pochodza, nikogo nie obrazam :> Miłego dnia Mili Państwo:D

Jak się nie ma tutaj znajomych, nie żyje się w tym mieście, nie wie co się dzieje, gdzie można pójść się zabawić, napić, zobaczyć coś ciekawego, to rzeczywiście może być nudno i szaro, ale nie wmawiaj mi, że ja bym się w Poznaniu nie nudziła tak jak ty w stolicy. Poza tym dużo ludzi tak mówi, a i tak tu przyjeżdżają.

Poznań jest znany wyłącznie z targów, poza tym nie ma tam nic ciekawego. Zresztą w Warszawie też. Wogóle, to teraz żałuję, że nie kupiłem sobie wyspy 😡. Teraz sa 20 razy droższe, bo wieś je wykupuje :D

Poznań najlepszy! Nie tylko centrum Poznania jest piękne. Im dalej od centrum tym ładniej. Co do skąpstwa to nie skomentuję bo to bujda wymyślona przez warszawiaków żeby się dowartościować. Akurat tą bujdę rozpowszechniają na forach wiesniaki mieszkający i studiujący w Poznaniu, a nie Warszawiacy 🖐️

głupoty gadasz :O i strasznie uogólniasz. to właśnie Warszawiacy są negatywnie postrzegani poza stolicą, choć nie powinni. pieprzona generalizacja.

Widzę, iż mało zorientowany jesteś Bimbałek, bo to nie ja (ale fajnie byłoby być kiedyś w Independent).

Gość Poznań najlepszy!
madziarozowa - Bimbałek tylko cytował:) Nie ma lepszego miasta od Poznania!!!!