Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahija

mam 3 miesieczne dziecko i znow jestem w ciazy:(((((

Polecane posty

Gość ahahija

moj syn skonczyl dzis 3,5 miesiaca,Bylam dzis u gina i okazalo sie ze jestem w ciazy.Gdzies 5 tydz wczesna ciaza.Zalamana jestem:(.Mysle o usunieciu.Mam dostep do tych tabletek womenweb.....jeszcze nie powiedzialam mezowi.Mysle ze tez sie zalamie troche,Nie karmie piersia tylko butelka.Stosowalismy prezerwatywe.Cos nie tak poszlo......

Gość gratuluję pomyślunku
Jak nie karmisz piersią, to trzeba było się zabezpieczać hormonalnie.

Nie wiam jakie twój mąż ma poglady na temat ale moze lepiej rozwiązać problem nie mówiąc mu?

Gość kochamdzieci
nie zabijaj dziecka dacie sobie jakoś rade chyba nie chciałabyś by ciebie usunęli;/wiele jest kobiet z dwójką dzieci i dają sobie wspai=niale rade :) nie daj sie zwariować porozmawiaj z mężem

Gość ahahija
wlasnie tak myslalam zeby zrobic......by mu nic nie mowic.Musze szybko dzialac poki to wczesna ciaza.Nie wiem co robic.

Gość przecież na rozliczenie
do tanga trzeba dwojga. Porozmawiaj z mężem -ma prawo wiedzieć. Razem podejmiecie decyzję.

Gość takasiakaiowaka
Zabezpieczenie zawiodło? Jak kiepsko zarabiacie to może rzeczywiście nie rodź...

Gość do ahahija
nie zabijaj dziecka!!!!ja zaszlam w druga ciaze jak moj syn mial 5 miesiecy i urodzilam corke jak adam mial 14 miesiecy.Dalismy rade.teraz rodzenstwo sie soba opiekuja.Nie ma duzej roznicy wiekowej.Bedzie dobrze.Pogadaj z mezem

aha czyli pierwsze zasłużyło na to , by żyć a drugie już nie ? :(:(:(:( Kochana będziesz mieć małą różnicę wieku między dziećmi, będą się razem wychowywać, dużo rzeczy np. ubranka będziesz mieć po starszym dziecku . Dacie radę. Tylko błagam nie usuwaj...

Gość mamusieńka..
no co ty musisz powiedzieć mężowi przecież jesteście team.

Gość do ahahija autorki
nie zabija!!!!!urodz

Gość kochamdzieci
porozmawiaj zmężem nie rób nic pochopnie prosze c=cię on ma prawo wiedzieć razem podejmijcie decyzje

Gość jesli chcieliście
kiedyś 2 dziecko to myślę że to naprawdę nic strasznego. wręcz przeciwnie. Ciężko będzie ci prze pierwsze 2 lata ale później odsapniesz, dzieci odchowane. Poza tym dzięki tej ciśzy będziesz dłużej z dwójką

Gość porozmawiaj z mezem
porozmawiaj z mezem, to przeciez Wasza wspolna decyzja, bo to Wasze dziecko !!! jesli planujesz i tak wiecej niz jedno to moze byc nie najgorsze rozwiazanie, niby bardzo mala roznica wieku, ale szybciutko sie razem odchowaja ...

Gość ggnnnaaa
Po pierwsze uspokój się! Przemyśl to i nie bierz pod uwage zabójstwa, bo się potem zagryziesz tym... jak nie powiesz mężowi to już w ogóle bedziesz potem przeżywała straszne uczucie! Miałam identyczną sytuacje. Jak dowiedziałam się o drugirej ciąży to Amelka miała 4m-ce. Mała skończyła rok, a ja urodziłam drugą córcie :) Wszystkie ubranka, wszystkie akcesoria starsza przekazała młodszej i tyle :) Teraz Amelka ma 4 lata, a Dominisia 3 :D najkochańsze siostry!! Też na początku miałam wiele obaw, ale daliśmy radę i Ty także dasz :*

Gość ciociadobrarada0022
Ja zaszłam w ciążę po raz drugi jak mój syn miał 4 miesiące. Na początku też byłam załamana i miałam nadzieję że poronię (za co teraz mi bardzo wstyd)... W sierpniu mój drugi syn skończy rok. Dwójka wspaniałych (choć czasem nieznośnych) dzieciaczków to najlepsze co mnie w życiu spotkało (choć mam dopiero 22 lata). Kiedy patrzę jak chłopcy zaczynają się razem bawić, a młodszy syn naśladuje starszego we wszystkim to wiem że dobrze się stało, chociaż na początku ciąży zastanawiałam się jak ja sobie poradzę... Będzie dobrze nie załamuj się.

"aha czyli pierwsze zasłużyło na to , by żyć a drugie już nie " Nie rozpatruj kategoriami czy zasłużyło czy nie bo to nie o to chodzi. Tu chodzi o to czy ktoś chce mieć aktualnie kolejne dziecko czy nie i chyba kazda kobieta ma prawo o tym decydować. To sie nazywa planowanie rodziny. najłatwiej wymuszac na kims żeby koniecznie rodziłała tylko że to nie wy będziecie za nia wychowywać :O

Gość My używamy tylko gumek
Ja też mam Żabole z roku na rok i uważam ze to najlepsza na świecie różnica wieku ;) Tyle, ze u mnie decyzja świadoma. Chciałam bliźniaki, ale nie wyszło więc poradziliśmy sobie w taki sposób ;)

Gość mamamama26
jak możesz brać na ręce 3 miesięczne dziecko którego niedawno ze wzruszeniem oglądałam na usg jak się rusza i jak mu bije serduszko a teraz myślisz żeby drugie takie samo zabić??

Gość KAROLCIA22
ty chcesz usunąc a ja nie moge zajsc ciaze;(ile ja bym dała zeby byc w w takiej sytuacji jak ty.daj mi to dziecko a nie zabijaj nie winnej istoty

Gość 6r7rt
Przemyśl to bardzo dokładnie bo ja w ciążę zaszłam niecałe 2 miesiące po ur pierwszego dziecka. Chciałam usunąć ale przekonano mnie abym tego nie robiła, że to się jakoś ułoży... I nie ułożyło. Bo klepaliśmy biedę, dzieci po kilka dni siedziały głodne bez mleka. Dziś dopiero trochę się odbijamy ale... My mieszkamy w zagrzybionym mieszkaniu i dzieci tu byc nie mogą więc są u moich rodziców - 890 km od nas. Widujemy je raz na kilka tygodni. Odkładamy kasę na coś lepszego ale ciężko idzie.

Gość coś autorka zamilkła
czyżby już nie była zainteresowana tematem?

Gość pomysłowagłowa
Też tak mi się przytrafiło. Wtedy byłam załamana, bo pierwsze dziecko nieźle dawało w kość. Wszystko się ułożyło. Córeczka miała roczek gdy na świat przyszedł synek-ciche,spokojne dziecko.Odchowaliśmy je i mamy spokój :) Dziś to para licealistów,bardzo zżytych ze sobą. Zawsze trzymają sztamę a my jesteśmy z nich bardzo dumni :) To naprawdę nie jest dramat!! Uszy do góry! Będzie dobrze! :):):)

Gość chce byc na twoim miejscu
przerazilo mnie to co napisalas...mam 33 lata od 4 walcze o zajscie w ciaze...moj maz nie jest krezusem pol roku byl bez pracy ja pracowalam zeby bylo z czego zyc...bylo ciezko i jeszcze jest-wychodzimy na prosta ale nie wyobrazam sobie naszej przyszlosci bez dzieci, sama jestem jedynaczka -masakra zastanow sie na spokojnie ,nie podejmuj zbyt pochopnej decyzji...boze jak ja ci zazdroszcze...

Gość TYRGIUGTURFG
BŁAGAM NIE USUWAJ

Gość ahahija
dzieki dziewczyny ze odpowiedzialyscie na moj post musze to przemyslec.Narazie wydaje mi sie ze nie dam rady z drugim dzieckiem...moze jestem jeszcze w szoku

Gość ahahija
jutro wraca moj maz porozmawiam z nim.Dzieki raz jeszcze dziewczyny.Pocieszylyscie mnie.

Gość oioi
nie usUwaj,napisz tu maila napisze do CIEBIE ..JAK załozyc firme w ciazy i miec duza kase za nic TYLKO NIE USUWAJ

Gość ndowkdfjoewfj0nhiuonm;l
nie mieszajcie jejw glowie niech sama podejmie decyzje dwojka dzieci jedno za drugim to udreka \1111111111