Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilam spodnice w kwiatki

do czego taka spodnica

Polecane posty

zaloze oddzielny temat, moze mi ktos pomoze i cos poradzi :-) kupilam spodnice w kwiatki jest zielona a motyw jest w bordowo niebieskie kwiaty,spodniczka jest krotka,z czym to nosic?zakup na internecie,troche nieprzemyslany,ale skoro juz mam to moze uda sie cos dobrac.moge wkleic fotke. [11.07.2011] 20:58 [zgłoś do usunięcia] to wlasnie ta spodnica http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/420ab2d9b e8f5a22.html wizualnie jest ladna, tylko jak to nosic. Troche nie dojrzalam, myslalm, ze jest bardziej jednolita.

Gość ale sie boje
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

a szara bokserka i czarne japonki moze byc?

tak bokserka jest gladka, jutro pstrykne fotke temu zestawowi i wkleje :-)

tez uważam ,że najlepiej do takich wzorzystych spódnic najlepiej wyglądają białe, jednolite bluzeczki na ramiączkach , dobrze się kontrastują z wzorzystą spódnicą i powodują , że zwraca się uwagę tylko na nią

bialej bokserki nie mam, ale chyba zainwestuje :-) mam topy na ramiaczkach, chyba sprobuje wlasnie z tym topem.