Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hola-Hola

moj synek Benjamin

Polecane posty

Gość Hola-Hola

Nadalam synkowi imie Benjamin, bo mi sie podoba. kiedy wszystkim mowie jak nazywa sie synek to: okazuja niedowierzanie, zdziwienie, usmieszki i czasami rozne komentarze np: - co za imie wymyslila, skad ona takie imie wytrzasnela, jak mozna tak nazwac dziecko, biedne dziecko. Jeszcze nikt mi nie powiedzial ze mu sie to imie podoba. Czy naprawde jest takie okropne? Nie chcialam dawac tych najczesciej nadawanych bo pozniej bedzie 3 w przedszkolu i 5 na podworku o tym samym imieniu. Ja nazywam sie Agnieszka, wiecie ile jest w Polsce Agnieszek, wiec szukalam niespotykanego imienia. Co wy sadzicie o imieniu Benjamin?

Gość smoothie 1234
najważniejsze ,że tobie się podoba :) dla mnie ok :)

Gość no faktycznie imię
okropne :o skrzywdziłaś tylko dziecko, będzie wyśmiewany przez inne dzieci w szkole

Gość Kamilina.
Ładne. Ben :-)

Gość synek myszki ma tak na imię
więc mnie nie razi. Przyzwyczaiłam się już. Tez dalam oryginalne imię dziecku i spotykam się z różnymi reakcjami.

Ja tez dalam mojemu Benjamin, tylko ze ja mieszkam w Niemczech a tutaj to imie jest bardzo popularne.

Gość xxxxxtajemnicaaaxxx
a mi się ta podoba. Ben :)

ja mam synka Beniamin mówimy na niego Benio a w przedszkolu czasem i Benek

Gość Hola-Hola
Benjamin pochodzi ze starego testamentu.

Piękne imię. Podoba mi się też Samuel. Chociaż oba bardzo oryginalne. Benjamin dobrze mi się kojarzy ze względu na piosenkę Wilków.

imię osłuchane ale nie oklepane osobiście nie dałabym tak swojemu dziecku na imię, ale skoro wam się podoba to ok

Gość a A A a a A
Wsrod moich znajomych mlodych matek dla chlopca teraz numerem jeden jest imie Gracjan...

Gość Olća
To przepiękne imię dla chłopca! Ja sama planuję nazwać tak swojego dzieciaczka, jeśli kiedykolwiek się zdecyduję na potomka. Bardzo dobrze zrobiłaś. Benek wymiata

Gość fafaij
MYSZKA - jakaś Ty brzydka i pryszczata, a fujjjjj! Po się pokazujesz? Nie piszę złośliwie ale jakbym tak wyglądała to bym tu na forum (takim forum! pełnym jadliwych bab) się nie pokazywała...

Gość fafaij
... a imię jak imię. Normalne...

Gość maciupka77
Nie podoba mi się, szczerze... Benjamin - dla mnie barzyyydkie!!

Gość glupawka
nie za bardzo. mi podoba sie Wiktor, Kacper, Adam, Oliwer; Maximilian, Sylwester. co z tego ze oklepane.

Benjamin Blinsien, była kiedyś taka bajka. A imię Fuj! Nie dziwię się, że ludzie nie dowierzają. A wymawiasz Benjamin, czy Bendżamin?

autorko,imie jak kazde inne-tobie sie podoba i to najwazniejsze..reszte olej z gory na doł i tyle...

Gość R2R234R
to koszmarne imię poza tym znam rodzinę gdzie ponadawano takie kretyńskie imiona (Benjamin też jest, i cała szkoła podśmiewa się z dzieciaka i imienia), i co jeden dzieciak, to głupszy

Gość wit C
nie uwazam aby to imie bylo patrologiczne. to imie biblijne i jest jenym z najstarszych imion swiata. popularne u zydow. a czy ladne? -to oczywiscie kwestia gustu. mi srednio sie podoba.